[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Putyin meg Erdogan telefonon beszéltek 24én és 26án is. Viszont 26án volt Kardigán szülinapja, szóval lehet, hogy nincs komolyabb szerveszkedés.
szervezkedés [e-e-e v. ë-e-ë] főnév -t, -ek, -e [ë, e]
A szervezkedik igével kifejezett cselekvés. Államellenes, forradalmi szervezkedés; földalatti v. illegális szervezkedés; politikai szervezkedés; titkos szervezkedés. || a. (bizalmas) Ellenforradalmi szervezkedés. Szervezkedésért lecsukták.
szervezkedési.

• Vicces
Reactions: Miskolci Ogre
szervezkedés [e-e-e v. ë-e-ë] főnév -t, -ek, -e [ë, e]
A szervezkedik igével kifejezett cselekvés. Államellenes, forradalmi szervezkedés; földalatti v. illegális szervezkedés; politikai szervezkedés; titkos szervezkedés. || a. (bizalmas) Ellenforradalmi szervezkedés. Szervezkedésért lecsukták.
szervezkedési.
Köszi, valszeg az e-vel lenyomtam az s-t is. Éberség, jó Szőr!

Köszi, valszeg az e-vel lenyomtam az s-t is. Éberség, jó Szőr!

Éberség @Ramzana , éberség!!!
Tett egy gesztust feléd a "SzörösAngol"-unk!
Legyen gyanús!
Tőle báááármi! ...is!
Minden! ...is!
Ééérted! :D

.

... két fórum-ventibe-pottyantása között "belefér"!

Viczeltem! ;)

.

... de komolyan!
:oops:
+ :D

.

.

.

Beszarás,vennünk kellene pár kisebb erőművet,amíg Paks 2 elkészül.
Mintha lett volna nekik a szovjet hőskorban Mobil reaktorjuk is, valamilyen lánctalpas platformon?

Szentpétervár fölött parkoltatják a bejövő légiforgalmat. A Pétervár-Moszkva-Kalinyingrád háromszögben nincs légiforgalom:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Állítólag egy drón repült be:

Úgy tűnik, vége a részleges légtérzárnak:

Egyesek mindenféle ballonokat vízionáltak, mások meg azt írták, megtörték az orosz légiirányító rendszert.

Dróntámadás ért egy orosz olajfinomítót a Krasznodari területen, távol a frontvonaltól: https://www.portfolio.hu/global/202...sz-olajfinomitot-tavol-a-frontvonaltol-599694
:D
Hatalmas támadás lehetett! Viszont jókor álltak neki a buktatásnak, minden nap csinálnak egy ilyet és péntekre Putler megbukik!

Hatalmas támadás lehetett! Viszont jókor álltak neki a buktatásnak, minden nap csinálnak egy ilyet és péntekre Putler megbukik!
Nyilván a háborúra nincs különösebb hatással egy ilyen támadás. Azonban jelentősége abból a szempontból van, hogy rámutat arra, hogy az orosz kritikus infrastruktúra legfontosabb elemeinek légvédelme nem igazán tökéletes...

Hans Christian Andersen újratoltve: A tábornok új egyenruhája :D
(vagy, valaki "ki akarja csinálni" Matovnikov tábornokot? :oops: )

ps: kellene az oroszonkak kuldeni néhány gatyát. :cool:

• Tetszik
Reactions: Robur

Gondolom az indexes szerző a "muscovite"-t fordította moszkovitának. Azt nem feltételezem, hogy az orosz szöveget megértené bárki az indexnél.
Kapasbol az orosz ugynok Hegyi Gyula, a maradek oskomcsi balszel egyike a komcsiknal, rendszeresen ir oda oroszok felett buslakodo orbakolasokat, igaz, csak velemenykent, de azert van mas is.

Hans Christian Andersen újratoltve: A tábornok új egyenruhája :D
(vagy, valaki "ki akarja csinálni" Matovnikov tábornokot? :oops: )

ps: kellene az oroszonkak kuldeni néhány gatyát. :cool:
MItol lenne ez kompromat? A ficko hatvanas letere jol tartja magat, nincs mit szegyenkezni. Amugy az a komment erdekes a tripodrol, en is egybol kiszurtam, hogy stabil a kamera, ez siman lehet egy video, amit a nejenek/nojenek kuldott vilagvegerol.

Nyilván a háborúra nincs különösebb hatással egy ilyen támadás. Azonban jelentősége abból a szempontból van, hogy rámutat arra, hogy az orosz kritikus infrastruktúra legfontosabb elemeinek légvédelme nem igazán tökéletes...
Nagy ország, sok védendő objektummal. Nyilván nem véletlenül nem lőttek megint valami medvebázisra (vagy legalábbis mindkét fél titkolja, ha volt azóta ilyen eset), gondolom azóta sűrűbb lett a légvédelmi háló azok fölött is.

Azt nem értem, mit akarnak elérni ezzel?
Diszruptálni nyilván nem tudják az orosz infrastruktúrát. A lakosság köreiben inkább átmeneti riadalmat keltenek, de utána csak még nagyobb támogatottsága lesz a háborúnak.
Esetleg az ukrán lakosság körében érhet ez pluszpontokat, de szerintem ők pont leszarják már, milyen finomító mellett csapódik be egy Sztrizs, mert nem történnek tömegesen ilyen támadások, hogy az számítson. Azt viszont már tudják, hogy az oroszok mit csinálnak az ilyenek után.

Tényleg nem értem.

Mit jelent az a kézjel? Ill. kiknek a kézjele?

Hang loose. Cali meg Hawaii surfer sign; emlekszem, anno a nyolcvanasok vegere meg a Balcsira is bejott (svajci, nemet wind surferek hoztak be.)

• Tetszik
Reactions: tarzaan