@RomperStomper 3 megyében voltak robbanások(amit megerősítettek) Poltava, Szumi és Csernyigov
Likvidált zsoldosok
![]()
Mikor kiugrik a nyúl a gödörből... (Wagneros videó)
VK | VK
vk.com
A ket arcrol, akik mellett magyar zaszlo van lehet tudni valamit?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
@RomperStomper 3 megyében voltak robbanások(amit megerősítettek) Poltava, Szumi és Csernyigov
Likvidált zsoldosok
![]()
VK | VK
vk.com
Hát, ha olyan hiteles ez a képgyüjtemény, mint a rajta szereplő 2 magyar, akkor inkább ezt ne terjeszd!@RomperStomper 3 megyében voltak robbanások(amit megerősítettek) Poltava, Szumi és Csernyigov
Likvidált zsoldosok
![]()
VK | VK
vk.com
Három az a kettő, nem?A ket arcrol, akik mellett magyar zaszlo van lehet tudni valamit?
Arrol a 2 magyarrol tudni valami bovebbet? Kik voltak, merre, mit csinaltak?@RomperStomper 3 megyében voltak robbanások(amit megerősítettek) Poltava, Szumi és Csernyigov
Likvidált zsoldosok
![]()
VK | VK
vk.com
Persze. Hogy nem külföldi zsoldosok voltak, csak ennyit...Arrol a 2 magyarrol tudni valami bovebbet? Kik voltak, merre, mit csinaltak?
Oroszországtól?
Rákerestem az egyenruhára, az amerikai haditengerészeti diszelgő.Hát, ha olyan hiteles ez a képgyüjtemény, mint a rajta szereplő 2 magyar, akkor inkább ezt ne terjeszd!
A bal oldali nyilvánvalóan nem magyar "külföldi zsoldos". A képen egy katonai igazolvány kép van (vagy mindenesetre egyenruhás). Ilyen egyenruha meg nincs egyetlen fegyveres, vagy fegyvertelen egyenruhás szervezetünknél sem.
az első valami tengerész egyenruha lesz (szerintem) a második az maximum ukrajnai magyar (ha jól veszem ki akkor Ihor lehet a neve,bár elég pixeles a kép),én úgy gondolom,hogy a náluk talált azonosítók alapján lettek besorolva nemzetiségük szerint,illetve az is lehet egy besorolási alap,hogy milyen egységben szolgál(hat) tak,nyilván ha valami önkéntes légióban,akkor zsoldosok.Hát, ha olyan hiteles ez a képgyüjtemény, mint a rajta szereplő 2 magyar, akkor inkább ezt ne terjeszd!
A bal oldali nyilvánvalóan nem magyar "külföldi zsoldos". A képen egy katonai igazolvány kép van (vagy mindenesetre egyenruhás). Ilyen egyenruha meg nincs egyetlen fegyveres, vagy fegyvertelen egyenruhás szervezetünknél sem.
3 magyar zászló van, Sándor Kis, Ihor ? és Robert Sipos.az első valami tengerész egyenruha lesz (szerintem) a második az maximum ukrajnai magyar (ha jól veszem ki akkor Ihor lehet a neve,bár elég pixeles a kép),én úgy gondolom,hogy a náluk talált azonosítók alapján lettek besorolva nemzetiségük szerint,illetve az is lehet egy besorolási alap,hogy milyen egységben szolgál(hat) tak,nyilván ha valami önkéntes légióban,akkor zsoldosok.
szerk .után : közben látom,jött a helyes válasz @hendrick -től (köszönöm a pontosítást,én csak találgattam)
Ha igen, emelem a kalapom Haubagoi előtt ismét, az biztos, hogy egyre furcsább dolgok történnek. Vagy létezik egy ördögi mesterterv, vagy egyre nagyobb bábeli zűrzavar van minden szinten, beleértve az legfelsőbb elitek szintjét is. Egyik rosszabb verzió, mint a másik.Ez volt a cél, neeeem?
![]()
Amúgy az azért remélem tiszta, hogy bár elég ellentmondásosak a hírek a dolgokról, de a három fő védelmi vonal közül ez volt a legerősebb. Kramatoszk vonal nem a fő védvonal, hanem az utolsó.Bahmut csapdája
Nem tudjuk pontosan, mennyi élőerőbe, technikába került Bahmut védelme az ukrán erőknek, illetve a veszteségek pótlása milyen erőket emésztett fel. A kérdés a következő: Ha Bahmut védelme ilyen erőket emésztett fel, akkor Kramatorszk egy jóval nagyobb település - mint valóban fontos kulcsváros- védelme mennyi erőt igényel?
Megvan meg ez az erő? Ha sikerül körbezárni Kramatorszkot, el kell-e egyáltalán foglalni? Kérdem én, a laikus.
80 év után sem sokat változtak…Mindeközben két, összesen 40 fős ukrán diverzáns csoport behatolt a Brjanszki területen fekvő orosz Szasuni faluba és környezetébe a helyi kormányzó jelentése szerint. Egy esetben egy drive by shootingban meghalt egy helyi lakos, másik esetben pedig túszokat ejtettek, illetve drónról támadnak.
Gondolom Bahmut elvesztésével kell valami ukrán oldalról, ami elvonja a figyelmet, de ha valami akkor ez fixen vissza fog csapni
Tisztára mint Beslan 2004-ben,az ukránok megmutatják igazi arcukat a világ felé. https://www.vadhajtasok.hu/2023/03/02/ukran-szabotorok-akcioznak-egy-oroszorszagi-falubanMindeközben két, összesen 40 fős ukrán diverzáns csoport behatolt a Brjanszki területen fekvő orosz Szasuni faluba és környezetébe a helyi kormányzó jelentése szerint. Egy esetben egy drive by shootingban meghalt egy helyi lakos, másik esetben pedig túszokat ejtettek, illetve drónról támadnak.
Gondolom Bahmut elvesztésével kell valami ukrán oldalról, ami elvonja a figyelmet, de ha valami akkor ez fixen vissza fog csapni
)Már sokszor írtam, hogy az ukránok csak terrorista merényletekre képesek, az orosz civil lakosságot ölték 2014-től Ukrajnában most meg a határon áthatolva civileket ejtenek túszul . Ezt úgy hívják, hogy állami terrorizmus. Kíváncsi vagyok hány ország fogja elitélni, vagy egyáltalán tájékoztatni fognak róla .Tisztára mint Beslan 2004-ben,az ukránok megmutatják igazi arcukat
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..