Fuldokolni fogtok a röhögéstől!
"Ukrajnában nem szlávok küzdenek szlávok ellen, hanem olyanok, akik számára jelent valamit a törvény szava, a legalitás és transzparencia, és olyanok, akiknek mindez nem jelent semmit."
Teljesen hülyék vagyunk, én ezt eddig nem tudtam.
Tehát, ízlelgessétek: "akik számára jelent valamit a törvény szava" vs "akiknek mindez nem jelent semmit" A többi amit leírt se semmi.
Apropó, tud valaki olyan szert szerezni, amit ez az úgy nézem a liberalizmustól teljesen átitatott suna szed?
"Ukrajnában nem szlávok küzdenek szlávok ellen, hanem olyanok, akik számára jelent valamit a törvény szava, a legalitás és transzparencia, és olyanok, akiknek mindez nem jelent semmit."
Parászka Boróka: Álviták és rémmesék szlávokról, genderről, tankokról
Ukrajnában nem szlávok küzdenek szlávok ellen, hanem olyanok, akik számára jelent valamit a törvény szava, a legalitás és transzparencia, és olyanok, akiknek mindez nem jelent semmit. Ezt Orbán Viktor nem fogja kimondani, mert akkor hipp-hopp az önbeismerés és önfeljelentés kínos helyzetébe...
hvg.hu
Teljesen hülyék vagyunk, én ezt eddig nem tudtam.
Tehát, ízlelgessétek: "akik számára jelent valamit a törvény szava" vs "akiknek mindez nem jelent semmit" A többi amit leírt se semmi.
Apropó, tud valaki olyan szert szerezni, amit ez az úgy nézem a liberalizmustól teljesen átitatott suna szed?