Mintegy 50 szabotőr ejtette túszul Sushany falu lakóit.
Az előzetes adatok szerint egy 50 fős, sárga karszalagos fegyveres csoport behatolt egy Brjanszki megyei falu területére, és túszul ejtette a lakosok egy részét. A többiek el tudtak menekülni, mások bezárkóztak otthonaikba.
Tisztára mint Beslan 2004-ben,az ukránok megmutatják igazi arcukat
Már sokszor írtam, hogy az ukránok csak terrorista merényletekre képesek, az orosz civil lakosságot ölték 2014-től Ukrajnában most meg a határon áthatolva civileket ejtenek túszul . Ezt úgy hívják, hogy állami terrorizmus. Kíváncsi vagyok hány ország fogja elitélni, vagy egyáltalán tájékoztatni fognak róla .
Nagy hiba volt az orosz kivonulás Szumi és Csernigov régiókból, most itt az eredménye. Csernyigovból hatoltak be.
Ha legalább határozottan léptek volna fel 2022.02.24-én, nem pedig tili-toli 150 000 katona menetoszlopokban bevonult-nem harcolt.
Az első tíz éjszakának Ukrajna nagyvárosaiban pontosan úgy kellett volna kinéznie, mint ezen a videón, és a hadsereg ezt könnyedén biztosítani tudta volna:
https://vk.com/video-104764077_456272279
Bagdad 2003
Ilyen háttér mellett pedig nem február 27-én kellett tárgyalásokat kezdeni, hanem ultimátumot kellett volna adnii a megadásról.
Erre fajta hadviselésre várt világ várt, ezért is távoztak és zártak be a kijevi nagykövetségek.
De valaki, akit Prigozzinnak sem lehet nevezni, a meglehetősen kemény kéthetes háború helyett a tárgyalások szégyenét és a végtelen engedmények útját választotta az üres fenyegetés hátterében.
Ami most van, azt mindenki láthatja.
Ilyen háttér mellett pedig nem február 27-én kellett tárgyalásokat kezdeni, hanem ultimátumot kellett terjeszteni a megadásról.
Ez az a fajta viselkedés, amelyre az egész világ várt. Így a nagykövetségek elmentek.
De valaki, akit Prigozhinnak sem lehet nevezni, a meglehetősen kemény kéthetes háború helyett a tárgyalások szégyenét és a végtelen engedmények útját választotta az üres fenyegetés hátterében.
Ami most van, azt mindenki láthatja.