Blogen #181 729
: "Nem ismerek olyan tanulmányt, ami objektíven összefüggést tudott volna találni. "
Csak félve kérdezem, hogy ha Te kijelentesz egy ilyet, akkor azt hogyan kell kezelni? A tudatlanságodat vagy a legfelsőbb körökben levőségedet fitogtatod?
Tehát, amiről nem tudsz az nem is létezik. Biztos ez?
Esetleg nem elképzelhető az a verzió, hogy az ilyen kutatások eredményei szó szerint le vannak tiltva? Szerintem meg vannak olyan szigorúan titkos kutatások, amelyek ezzel a szegényített urán lövedékekkel kapcsolatos élettani hatásokat tanulmányozzák, de mivel a fegyvergyártók érdekei fűződnek hozzá, hogy az eredményeket 200 évre titkosítani kell és emiatt olvashatunk csak nagyon szerény mennyiségben erről?
Aki meg illetékesként kap ilyen kérdést, annak meg ezt a hivatalos verziót kell mondani: "Nem ismerek olyan tanulmányt......"
Azért erre hozhatnál valami hiteles forrást, mert valamiért ezt sokan nem tudják. Még az olyanok sem, akik hivatásszerűen foglalkoznak műtrágyákkal. De, ne greta dísztoktori tanulmányát, ne chemtrail-konteókat és lehetőleg ne is haarp megdönthetelen bizonyítékokat. Azért ne is azt az általános szöveget nyomd be, hogy minden anyag tartalmaz valamilyen mennyiségben uránt, mert ezt mindenki tudja. Vagy csak bebüfizted "TILTSÁK BE A DIHIDROGÉN-MONOXIDOT!" szerű felhívást?
Szerintem sokan lennének kíváncsiak a foszfor műtrágya urán tartalmáról szóló cikkeknek.
: "Nem ismerek olyan tanulmányt, ami objektíven összefüggést tudott volna találni. "
Csak félve kérdezem, hogy ha Te kijelentesz egy ilyet, akkor azt hogyan kell kezelni? A tudatlanságodat vagy a legfelsőbb körökben levőségedet fitogtatod?
Tehát, amiről nem tudsz az nem is létezik. Biztos ez?
Esetleg nem elképzelhető az a verzió, hogy az ilyen kutatások eredményei szó szerint le vannak tiltva? Szerintem meg vannak olyan szigorúan titkos kutatások, amelyek ezzel a szegényített urán lövedékekkel kapcsolatos élettani hatásokat tanulmányozzák, de mivel a fegyvergyártók érdekei fűződnek hozzá, hogy az eredményeket 200 évre titkosítani kell és emiatt olvashatunk csak nagyon szerény mennyiségben erről?
Aki meg illetékesként kap ilyen kérdést, annak meg ezt a hivatalos verziót kell mondani: "Nem ismerek olyan tanulmányt......"
gacsat #181 756
:"A foszfor műtrágyák nem elhanyagolható urán tartalommal bírnak. Így minden évben többszáz tonna uránt szórnak szét. Mi meg megesszük. És az nem szegényített!"Azért erre hozhatnál valami hiteles forrást, mert valamiért ezt sokan nem tudják. Még az olyanok sem, akik hivatásszerűen foglalkoznak műtrágyákkal. De, ne greta dísztoktori tanulmányát, ne chemtrail-konteókat és lehetőleg ne is haarp megdönthetelen bizonyítékokat. Azért ne is azt az általános szöveget nyomd be, hogy minden anyag tartalmaz valamilyen mennyiségben uránt, mert ezt mindenki tudja. Vagy csak bebüfizted "TILTSÁK BE A DIHIDROGÉN-MONOXIDOT!" szerű felhívást?
Szerintem sokan lennének kíváncsiak a foszfor műtrágya urán tartalmáról szóló cikkeknek.