[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Mondjuk nem autó,de tegnap vettem lencsét,és orosz.

Elelmiszer eseteben meg ertem es van elkepzelesem mikent tudjak szarba se venni a szankciokat. De peldaul a Lada Niva eseteben? Mit mondanak? Jo napot kivanok, ez a 10-12 vagon auto nem orosz csak rosszul latnak… ezek nem zart kamionokban erkeznek, atcincaljak oket vagy fel Europan. Erted mire gondolok.

Elelmiszer eseteben meg ertem es van elkepzelesem mikent tudjak szarba se venni a szankciokat. De peldaul a Lada Niva eseteben? Mit mondanak? Jo napot kivanok, ez a 10-12 vagon auto nem orosz csak rosszul latnak… ezek nem zart kamionokban erkeznek, atcincaljak oket vagy fel Europan. Erted mire gondolok.
Lehet, hogy az olajhoz hasonlóan itt is van valami kibúvó - mondjuk a kazahokon keresztül jön, oda még mondjuk “alkatrészként” megy, papíron összerakják, és kazah eredetű autóként kerül az EU-ba.

Vagy még régebben hozta őket be oda az importőr. :)

Vagy még régebben hozta őket be oda az importőr. :)

Neeeem, az kizart. Lattam volna. Atlagban havi 3-4 alkalommal jarok oda es nem lattam miota eltuntek az utolso darabok meg tavaly a konfliktus kezdete utan.
Ez Nemetorszag egyik legnagyobb telephelye (cirka 16ezer szemelyauto es furgon) ahova az uj autok erkeznek es innen kerulnek autoszalonokba, berauto telephelyekre vagy egyenesen a privat tulajdonosokhoz.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Amúgy ezt a vodkás szankciókat már végképp nem értem. Elvileg érvényben van már 2022 nyara óta, de szeszboltban meg simán lehet még Belugát, Legend of Kremlint meg hasonlókat venni, sőt karácsonykor a Spar díszdobozos Beluga készleteket árult. Piacokon is fel-feltűnik az orosz kaviár, ami meg nem éppen az a termék, amit hosszan lehetne eltartani

Mondjuk szerintem ez az egész vodkát érintő szankciózgatás egy tömény faszság, amit a kuglifejű brüsszeli hülye bürokraták találtak ki
Koszonjuk.Jot keresunk a szankciokon.Oda vissza....

Lehet, hogy az olajhoz hasonlóan itt is van valami kibúvó - mondjuk a kazahokon keresztül jön, oda még mondjuk “alkatrészként” megy, papíron összerakják, és kazah eredetű autóként kerül az EU-ba.
Igen, ugy megy. Ha jol emlekszem egy kazah ceg exportalja oket nyugatra. Kb ket honapja olvastam rola itt egy cikket.

Kurszkban, Belgorodban és a Krímben lefújták a győzelem napi parádét harckocsi hiány miatt.
Te pedig mint mindig beveszed az ukrán propagandát. :)

Amerikai veterán kiment a festői Irkutszkba,rátalált a szerelem,és nem vágyik haza,érdekes a kontraszt a két birodalom között,be fog jönni a jóslatom,komolyan jönni fognak nyugatról a népek,az elmaradott keletre,még nem hallottam olyat,hogy valaki visszavágyna nyugatra.
Persze,akik eljönnek,okkal jönnek el,nyilván szar helyen laktak,vagy el lehetetlenült az életük valamilyen okból,de tartom,hogy jelentős lesz az idevándorlás,kelet európába,még tőlűnk is keletebbre.

Amerikai veterán kiment a festői Irkutszkba,rátalált a szerelem,és nem vágyik haza,érdekes a kontraszt a két birodalom között,be fog jönni a jóslatom,komolyan jönni fognak nyugatról a népek,az elmaradott keletre,még nem hallottam olyat,hogy valaki visszavágyna nyugatra.
Persze,akik eljönnek,okkal jönnek el,nyilván szar helyen laktak,vagy el lehetetlenült az életük valamilyen okból,de tartom,hogy jelentős lesz az idevándorlás,kelet európába,még tőlűnk is keletebbre.

Nem csoda, hogy be van tiltva a ruszki média nyugaton. Egy ilyen riport, és másnap ha azt hallják, hogy Ukrajna, szankciók, körberöhögik őket.

A hugom családja francia, német, amerikai. Mind itt élnek. Demokraták és liberálisok, mégse mennek vissza.

Tessék, tessék! :D
Felülsz a vonatra, elutazol Vlagyivosztokig és közben nem csinálsz semmit. Epic! :D
ss_14897f7cb4e7afb766a3d40116189869b247fab0.1920x1080.jpg

ss_cee52a2990f4920d4f4dd9eafb3544256e27c3c5.1920x1080.jpg

Nem tudom, hogy a csajjal lehet-e kezdeni valamit, de DLC akár még ki is jöhet majd a témában ... ;)