[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A het faszsaga ladies and gentlemen 25:45-tol. :D
Igen, az nekem is külön tetszett :D
Ha valaki nem hallgatná meg ezt a részt (sem): Dr Adam Something Osintocka és lézermalac szerint az oroszok eddig azért nem vetettek be nukleáris fegyvereket (holott számtalanszor megígérték), mert valószínűleg nincs olyan nekik, legalábbis bevethető állapotban.

Igen, az nekem is külön tetszett :D
Ha valaki nem hallgatná meg ezt a részt (sem): Dr Adam Something Osintocka és lézermalac szerint az oroszok eddig azért nem vetettek be nukleáris fegyvereket (holott számtalanszor megígérték), mert valószínűleg nincs olyan nekik, legalábbis bevethető állapotban.
Nem tudom eldönteni, hogy a "two retards fighting" vagy ez a mém lenne megfelelő reprezentációja annak, hogy mennyire idióták ezek ketten
brainlet-sips-brainlet-juice.jpg

Kanadai nagykövet tapossa az orrkarikát,az ajtót még jobban rá kellett volna bszni.Nem is értem ezek a nyíltan háburut viselelő szrok mit is keresnek Oroszországban.

Látom leakadtatok az amerikai GDP-nél, ami nem jólétet hanem fogyasztást mér.
Ha 100 ember évi 100 dollárt keres de egy ember 1 milliót, akkor a GDP rohadt magas, és papíron amcsi szemléletben rohadt nagy a jólét.
Ha 100 ember évi 5,000 dollárt keres és egy meg 100,000 dollárt akkor a GDP alacsonyabb, és állítólag szarabbul élnek, mint az előző országban, hiszen kisebb a GDP. 1,01 millió össz GDP vs. 0.6 millió össz GDP 101 főre...
Micsoda mutatószám.

A jólétet nem GDP-ben hanem HDI-ben, emberi fejlettségi mutatóban mérik ;)

Magyarul:
(A wiki cikk nem pontos, amikor én tanultam ennél azért kicsit több számot néztek, pl. közbiztonság, ivóvíz ellátottság, villamositottság stb... bár lehet azóta egyszerűsödött a módszertan)

Ez meg egy aktuálisabb lista:
Perfekt! 5*

• Tetszik
Reactions: fip7
Baklykov vett egy új kínai Moszkvicsot. Úgy látszik nem egy csóró ember, vagy a szponzorai adtak neki:

Elmarad a Tank Biathlon?

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Elmarad a Tank Biathlon?
2 évente lesz megrendezve és a következő így 24-ben esedékes

Mellesleg már tavaly is rendesen ki voltak akadva Telegramon a VM-re (Rybar is), hogy háború alatt mégis mi szükség az ilyen magamutogatós, valós képességeket nem leképező hadijátékra és pont az ilyen kirakat események alkotta fals kép is rendesen hozzájárult a kezdeti nagy problémákhoz meg veszteségekhez. Ugyanez igaz részben az éves nagy stratégiai hadgyakorlatokra is (Vosztok, Zapad, Kavkaz Centr), háború alatt lehet jobb lenne azokat hanyagolni