Biztos láttátok/halottátok azt a förtelmet amit a Himnusszal csináltak valami kis tibiék...
Még a hvg is lehozta.
Még a hvg is lehozta.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szemtelenség!Az AI rasszista... Meg a szeme se áll jól.
![]()
Így néz ki a mesterséges intelligencia szerint a tökéletes nő
Magas, vékony, de sportos – képeken mutatjuk, hogy néz ki a mesterséges intelligencia szerint a tökéletes nő. Ha jobban megfigyeljük a képeket jól látszik, hogy a szemében van némi furcsaság.rtl.hu
Erről a blogról van az idézet:
![]()
Mérföldkő: termel a farm!
Rengeteg kisebb és nagyobb nehézség, probléma, baleset legyőzése után, jó 3 hónapos késéssel a tervekhez képest, de júliusban végre elindult a kereskedelmi célú növénytermesztés a farmon!A savanyú talaj meszezéseMint egy korábbi blogbejegyzésben ez már szerepelt, a farm területén gyakorlatilag…magyarfarmerzambiaban.blog.hu
Ajánlom olvasásra is az egész blogot, mert baromira szórakoztatóan írta a fickó. Sajnos már abbahagyta.
Biztos láttátok/halottátok azt a förtelmet amit a Himnusszal csináltak valami kis tibiék...
Még a hvg is lehozta.
Volt rádiós beszélgetésben is. Ott mondta, hogy saját maga írta. Ez a Pistizés írói "poén".Se egy búcsúposzt vagy ilyesmi, remélem nem esett baja. Ilyen idős a farmer? Nekem nem derült ki, és úgy tűnt az asszony írja a blogot, 1-es szám 3-ik személyben beszél "Pistiről". Bevallom nekem az sem derült ki, hogy kőműves, pedig olvastam néha a blogot.
De aztán az uccsó postban mégis nekiindult.Volt rádiós beszélgetésben is. Ott mondta, hogy saját maga írta. Ez a Pistizés írói "poén".
A fentebb idézett szövegben azt írta magáról, hogy közgazdász. Az öreg kőműves az apósa, ha jól emlékszem, akit kivitt magával, hogy haladjon az építkezés.
Szerintem a covid miatti utazási nehézségek vethettek véget a kinti karriernek, de ez csak tipp.
Aztán lehet, hogy a tulajoknak nem volt jó, hogy viszonylag rövid ideig tudott ott lenni, és felvettek egy környékbelit, mondjuk dél-afrikait helyette. Ott úgy is elég nagy a gebasz mostanában, biztos van gyakorlott farmer, aki eljönne onnan.De aztán az uccsó postban mégis nekiindult.
A magyar nagyon kevésnek tűnik.Random trivia, román szavak eredete:
![]()
@reich_und_roll ottan nem lehet beszélgetni.
Ahhoz meg kvára másnapos vagyok, hogy várjak két órát :/
Egy szintig még belefér, nyilván senki nem szívesen teregeti ki a szennyest.
De amikor már olyan szinteket üt meg, hogy sokkal szélesebb tömegekre veszélyes és
aztán még helyette inkább eldugdosni a dolgokat...
Vagy ami tök egyértelmű volt és pusztán csak a látszat megőrzése miatt, ld a Kursk és a Moskva.
Egyiknek sem látom túl sok értelmét.
Nyugtass meg, hogy az eredeti szöveg "hat drop" volt! Amúgy "egy szempillantás alatt" a drop nem csak csepp, hanem leejteni is.és egy kalap cseppjére fagyasztja ki őket a globális pénzügyi rendszerből
Így szerepel a szövegben "drop of a hat". Nem ismertem ezt az angol kifejezést, de így legalább van értelme is. Simán csak a google fordítóból másoltam. Amúgy most vettem csak észre, hogy fizetős az oldal. Viszont érdemes próbálkozni az oldal frissítgetésével, néha bedobja fullba a szöveget. Ki is másoltam, ha esetleg érdekel:Nyugtass meg, hogy az eredeti szöveg "hat drop" volt! Amúgy "egy szempillantás alatt" a drop nem csak csepp, hanem leejteni is.
Ööö. A Kursk 2000-ben volt, a Moskva meg tavaly.Orulok, hogy Csernobilt nem hoztad itt mar fel, az egy masik era, masik berendezkedes plusz hideghaboru… a masik ket esetet ilyen hordereju USA balesethez nem tudom hasonlitani, mert egyreszt tul reg voltak masreszt a hideghaboru alatt. Szoval nem tudom sem azt irni, hogy igazad van, de azt sem hogy nem.
Nem igazan emlekszem, miket olvastam hogy mekkora volt kuss amikor atombombat hagytak el vagy tengeralttjarot veszitettek.
A fb-on akikről nem gondoltam volna is ott örömködtek, hogy végre, meg milyen jó....Anno valami SZDSZ-közeli együttes már csinált "modernizált" himnuszt.
Van olyan szavuk, ahol három magánhagzó van egymás után...A magyar nagyon kevésnek tűnik.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..