Beszélgető

Te még mindig a SKA-ról beszélsz, ahol nem véletlen domináns a fekete-fehér pepita szín. Meg a rude boyok.
De az is elképzelhető, hogy csak a pakik, feketék, jamaikaiak féltek tőle, hogy a fényképezőgéppel ellopják a lelküket és ezért szerepelnek csak 1-1 képen klasszikus skin'-ekkel egy képen.
Ha meghallgatod mondjuk Lauren Aitken zenéjét, az egy az egyben SKA. (Nem véletlenül SKA és nem OI válogatáslemezen.) Lehetséges, hogy volt egy rövid időszak, amikor nem volt élesen elválva (talán ha pár év), ezt nem tagadom; nem példanélküli, mert Magyarországon is egy időben a SKA tök nemzeti vonalat vitt, és a punkok és a skinheadek közös bulikat szerveztek, ami aztán elég nehezen elképzelhető dologgá vált.
Micky-Browne-1.jpg
Header-18-scaled.jpg

64487785_2318022558419291_4305529805991837696_n.jpg

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Milyen humánus és etikus már, hogy belebasznak a hal fejébe egy vaskampót.
De legalább ha méreten aluli, akkor visszadobhatják ... miután belevágtak egy vaskampót.
És fizetheted az ötszörös árát a hal néma sikolyának.

(Tudom, kicsit túloztam. :) )
Hát... nem halásszák túl a területet.
Nem fognak ki védett vagy feldolgozhatatlan halakat, emlősöket.
Szerintem rohadtul nem mindegy.

Hát... nem halásszák túl a területet.
Nem fognak ki védett vagy feldolgozhatatlan halakat, emlősöket.
Szerintem rohadtul nem mindegy.
Ennyiben, igen; de semmi másban nem humánusabb, vagy etikusabb. Túlhalászni meg nem attól nem fogják, hogy van, aki megveszi ötszörös áron a konzervet. Attól még tömegtermelés észrevehetően nem csökken. De legalább pénzzé lehet váltani a lelkiismeretet és a jóemberkedést. Még tömegek vannak, meg tömegétkeztetés, tömegétkezés, addig ha vannak is jó/jobb kezdeményezések igazából nem valószínű, hogy számottevő hatásúak.

• Imádom
Ennyiben, igen; de semmi másban nem humánusabb, vagy etikusabb. Túlhalászni meg nem attól nem fogják, hogy van, aki megveszi ötszörös áron a konzervet. Attól még tömegtermelés észrevehetően nem csökken. De legalább pénzzé lehet váltani a lelkiismeretet és a jóemberkedést. Még tömegek vannak, meg tömegétkeztetés, tömegétkezés, addig ha vannak is jó/jobb kezdeményezések igazából nem valószínű, hogy számottevő hatásúak.
Persze, persze. Ha mindenki úgy gondolkozik, hogy ugyan már én csak 1 vásárló vagyok, akkor minek...

Persze, persze. Ha mindenki úgy gondolkozik, hogy ugyan már én csak 1 vásárló vagyok, akkor minek...
Nem gondolkodás, hanem pénztárca kérdése. És még csak nem is feltétlen európai pénztárca kérdése. De gondolkozz már el, ha egy termék az európai átlagembernek is drága, akkor az a világ 5/6-nak, mi?

Nem gondolkodás, hanem pénztárca kérdése. És még csak nem is feltétlen európai pénztárca kérdése. De gondolkozz már el, ha egy termék az európai átlagembernek is drága, akkor az a világ 5/6-nak, mi?
Nyilván. De azért is írtam a ...-ot meg, hogy lehet érte fizetni többet, kvázi ironikusan.
Én nem fizetek érte, hozzák :D

• Tetszik
Reactions: phaidros
Mást is taknyosra szopatja ma a Firefox vagy nálam van valami hiba? Hirtelen magától összeomlott, kurva sok anyagom így ment a kukába de jóvan lefrissítettem a legfrissebb verzióra hátha az a gixer. Na a legfrissebb ugyanezt az elmúlt egy órában kétszer megint eljátszotta velem, főképp akkor amikor valami javascript intenzív oldalt kellett volna betöltenie. Már ott vagyok, hogy ha még egyszer összeomlik én letörlöm az egészet a picsába és vissza nem nézek erre a szarra. Erőforrás megvan hozzá szóval nem a gép oldaláról van a probléma

• Hűha
Mást is taknyosra szopatja ma a Firefox vagy nálam van valami hiba? Hirtelen magától összeomlott, kurva sok anyagom így ment a kukába de jóvan lefrissítettem a legfrissebb verzióra hátha az a gixer. Na a legfrissebb ugyanezt az elmúlt egy órában kétszer megint eljátszotta velem, főképp akkor amikor valami javascript intenzív oldalt kellett volna betöltenie. Már ott vagyok, hogy ha még egyszer összeomlik én letörlöm az egészet a picsába és vissza nem nézek erre a szarra. Erőforrás megvan hozzá szóval nem a gép oldaláról van a probléma
Egy perc sem kellett, youtube-t akartam megnyitni és beszart megint

• Hűha