Ha struccokkal futottál volna össze, akkor érteném a problémát. De hát páva...Hát. Ezek a skót pávák meglehetősen nagyra nőttek.
Meg egy kastélyhoz tartoznak. Távol álljon tőlem a vandalizmus.
ps. ja, és többen voltak
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha struccokkal futottál volna össze, akkor érteném a problémát. De hát páva...Hát. Ezek a skót pávák meglehetősen nagyra nőttek.
Meg egy kastélyhoz tartoznak. Távol álljon tőlem a vandalizmus.
ps. ja, és többen voltak
Egyszer próbáld ki :d Ez is ~1m és 7+kg.Ha struccokkal futottál volna össze, akkor érteném a problémát. De hát páva...
Na már most egy páva olyan 4-5 kg körül van. Tegnap reggel pedig pont egy nagyjából ekkora tyúkot vágtam húslevesbe, szóval nem esnék kétségbe.Egyszer próbáld ki :d Ez is ~1m és 7+kg.
Nagy karmok meg csőr. Tiszta Jurassic Park.
Objektíven keresztül néztem, lent a földön, aztán csak egyre nagyobbak lettek, aztán meg már ott voltak az orrom előtt
Birka, baromfi, felföldi szarvasmarha, disznó, hattyú, meg 1-2x szürke marha.Na már most egy páva olyan 4-5 kg körül van. Tegnap reggel pedig pont egy nagyjából ekkora tyúkot vágtam húslevesbe, szóval nem esnék kétségbe.
Te ugye nem nagyon jártál gyerekkorodban baromfiudvarban vagy úgy általában nagy haszonállatok között?
Egyszer próbáld ki :d Ez is ~1m és 7+kg.
Nagy karmok meg csőr. Tiszta Jurassic Park.
Objektíven keresztül néztem, lent a földön, aztán csak egyre nagyobbak lettek, aztán meg már ott voltak az orrom előtt
naugyeBirds (Aves), also known as Avian Dinosaurs, comprise the last surviving group of theropod dinosaurs with approximately 18,000 species.
Akkor nem értem, hogy mi a baj a pávákkal. (A skót felföldi cuki, de amúgy nem sok mindenre használható.)Birka, baromfi, felföldi szarvasmarha, disznó, hattyú, meg 1-2x szürke marha.
Nem, nem számít...De bárhogyan is, továbbra is fenntartom, hogy a páva agresszív -a tyúk nem
Ja, amúgy hattyúval is volt afférom, az meg a lábujjam kapta be és alig akarta elengedni
ps. van masszívabb páva is, vérpáva. Egyébként ebből az egyik fehér volt ha az számít .
Az, hogy keresik a konfliktust és agresszívakAkkor nem értem, hogy mi a baj a pávákkal. (A skót felföldi cuki, de amúgy nem sok mindenre használható.)
Nem, nem számít...
Ez az elmúlt pár hónapban leesett...De a félreértések elkerülése végett urbánus típus vagyok
De ettől még nem szarom össze magam ha meg kell fogni a moslékos vödröt vagy kiganézniEz az elmúlt pár hónapban leesett...
Biztos valaki, aki túl sokat tudott és elkezdett simicskásodni.
Tudjuk, hogy Ő
Akár húsz évre is börtönbe kerülhet a milliárdos magyar vállalkozó
A NAV nyomozói különleges helyen csaptak le a gyanúsítottra.index.hu
...kicsoda?
.
Pedig a birkák tetvesek szoktak lenni a bolha a kecskékre jellemző inkább.De ettől még nem szarom össze magam ha meg kell fogni a moslékos vödröt vagy kiganézni
az állatokat hajnalban A lovak meg mondjuk más.
Birkáktól meg mondjuk -jópár éve- annyi bolhacsípést szedtem össze, hogy máig látszanak a helyei
Ha struccokkal futottál volna össze, akkor érteném a problémát. De hát páva...
Nem tudom. Nekem gyerekkoromban a pulykákkal gyűlt meg mindig a bajom nagymama udvarában. Bár a libák is tudnak félelmetesek lenni. Node egy páva ?!Vagy ha kazuár lett volna...
Tudod, egy jól irányzott rúgás...
Vagy egy csuklóból indított körző mozdulat a kis nyakán, aztán mehet a fazékba otthon kis előkészítés után.Tudod, egy jól irányzott rúgás...
Amúgy is hideg van, nem árt, ha szegények meleg helyre kerülnek.Vagy egy csuklóból indított körző mozdulat a kis nyakán, aztán mehet a fazékba otthon kis előkészítés után.
Nálunk a libák tenyérből ettek, és nem, nem a bőrünket.Nem tudom. Nekem gyerekkoromban a pulykákkal gyűlt meg mindig a bajom nagymama udvarában. Bár a libák is tudnak félelmetesek lenni. Node egy páva ?!