Höhö, kurva jók, Tyukod a kilátó központ.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valószínűleg kitalált sztori, de valóban vannak családtörténeti feketelyukak. Egyszer kutattam felkérésre, minden ág megvolt, kivéve egyet; valami nagy-nagy bácsi kereskedő szelleműbb volt, mint a sokévi átlag és kerülgettük a témát, hogy a család nem e olyan eredtű, ahova újabban a Gyöngyösi Márton is járni szokik. Elég jó belehetett lőni, hogy honnan erednek, sok adat meglett, de pechre pont az az egy ág nem lett meg, ám mikor a végén kvízeztünk, hogy Mennyi? Mennnnyí? Fele? Rájöttem, hogy nem véletlenül merült fel ilyen kardinálisan a kérdés a családban.Orcakönyvről csórtam:
"Részlet egy családkutatási csevegésből. A beszélgetőpartner családnevét és az argentin település nevét kicsillagoztam.
- Helló, Betty K*** vagyok Bostonból. Egy bánsági eredetű argentin fiúhoz mentem feleségül a nyolcvanas években. Akkor még élt az apai nagyapja, Q*****-ben laktak, délre Buenos Aires-től. Amikor először meglátogattam a vőlegényem családját, furcsának találtam, hogy a nagypapa naponta legalább ötször meghallgatta ezt a zeneszámot:
Akkor még nem tudtam, hogy ez mi. Volt neki egy magnókazettája, tele ilyenekkel.
- Hm... És mondd Betty, hogy hívják a férjedet?
- Federico-nak.
- Úgy értem, hogy mi a családneve?
- Ja vagy úgy. Schneider.
- Aha, értem... De ugye ennyi idő után már nem találod furcsának a nagypapa zenei ízlését?
- Hát a férjem kérésére az elsőszülött fiamat Adolfo-nak kereszteltük, úgyhogy már mindent értek."
Elméletileg, valós a történet.Valószínűleg kitalált sztori, de valóban vannak családtörténeti feketelyukak. Egyszer kutattam felkérésre, minden ág megvolt, kivéve egyet; valami nagy-nagy bácsi kereskedő szelleműbb volt, mint a sokévi átlag és kerülgettük a témát, hogy a család nem e olyan eredtű, ahova újabban a Gyöngyösi Márton is járni szokik. Elég jó belehetett lőni, hogy honnan erednek, sok adat meglett, de pechre pont az az egy ág nem lett meg, ám mikor a végén kvízeztünk, hogy Mennyi? Mennnnyí? Fele? Rájöttem, hogy nem véletlenül merült fel ilyen kardinálisan a kérdés a családban.
Valószínűleg kitalált sztori, de valóban vannak családtörténeti feketelyukak. Egyszer kutattam felkérésre, minden ág megvolt, kivéve egyet; valami nagy-nagy bácsi kereskedő szelleműbb volt, mint a sokévi átlag és kerülgettük a témát, hogy a család nem e olyan eredtű, ahova újabban a Gyöngyösi Márton is járni szokik. Elég jó belehetett lőni, hogy honnan erednek, sok adat meglett, de pechre pont az az egy ág nem lett meg, ám mikor a végén kvízeztünk, hogy Mennyi? Mennnnyí? Fele? Rájöttem, hogy nem véletlenül merült fel ilyen kardinálisan a kérdés a családban.
De mint látjuk a foglalkozás elérte a célját, a hír még nem megerősített, a NNI és a rendőrség még nem reagált, de már a hangulatot megcsinálták az erre fogékonyaknál. Lehet dühöngeni, lehet hibáztatni, és "Nakérem" kerek-perec kijelenteni, meg "Magyarországon nem szokás"-ozni és "nem lepődök meg"-ezni ...
Kérlek mondd hogy már a mudit keresed!Valami görbült a térben.
![]()
Nem.Kérlek mondd hogy már a mudit keresed!
Cifrát szeretnék, olyat aminek megvan a farka, hogy tudja csóválni. Meg majd tölts fel róla jó sok képet. Köszönöm!![]()
Nem akarlak ijesztegetni, de az előző kutyánkat jó helyről hoztuk, gondosan ellenőrizve a szülőket, ehhez képest 5 évesen el kellett altatni csontrák miatt. Sajnos a kutya akkor is lutri, ha a lehető leggondosabban jársz el.Nem.
Múlt héten kellett elaltani a kutyánk, elég hirtelen, elég nehéz utolsó pár nappal; kicsit még friss a dolog; és abban állapodtunk meg, hogy egy darabig nem lesz másik eb.
Pumit akartak ajándékba adni, de az meg pláne nem kellett.
Sokat gondolkodtunk, hogy milyen kellene, de nagyon nehéz két ilyen ideális kutya után, mint ami volt kockáztatni, hogy lesz e olyan jó; és azért elég nagy felelősség egy olyannal együtt élni 10-en évig, aki nem biztos, hogy tudja hozni azt a mércét, amit az elődei felállítottak.
Részvétem.Nem.
Múlt héten kellett elaltani a kutyánk, elég hirtelen, elég nehéz utolsó pár nappal; kicsit még friss a dolog; és abban állapodtunk meg, hogy egy darabig nem lesz másik eb.
Pumit akartak ajándékba adni, de az meg pláne nem kellett.
Sokat gondolkodtunk, hogy milyen kellene, de nagyon nehéz két ilyen ideális kutya után, mint ami volt kockáztatni, hogy lesz e olyan jó; és azért elég nagy felelősség egy olyannal együtt élni 10-en évig, aki nem biztos, hogy tudja hozni azt a mércét, amit az elődei felállítottak.
Akkor folytassuk a sort, tegnap lefialt a macska, aztán az az egy jövevény is reggelre már döglött volt.Részvétem.
De... szerintem...
![]()
![]()
Szegényke, le kellett volna vágni időben! Húslevesként újjászülethetett volna.A kettő közt meg egy vén tyúk dobta fel a kapirgálót -csak @Blitz97 végett említve.![]()
Milyen macskáid vannak, hogy csak egyet ellik? Az nem annyira normális azért.Akkor folytassuk a sort, tegnap lefialt a macska, aztán az az egy jövevény is reggelre már döglött volt.
A kettő közt meg egy vén tyúk dobta fel a kapirgálót -csak @Blitz97 végett említve.
De mint mondtam, elég sok állattal élek együtt.
Értem, hogy szereted a macskákat, de őőőő izéééé, remélem ezt nem úgy kell érteni, ahogy hangzik.Én bérapa voltam mutterék macskájának az anyjának, az vagy 5-6-ot szült, mind meg is maradt.
...Értem, hogy szereted a macskákat, de őőőő izéééé, remélem ezt nem úgy kell érteni, ahogy hangzik.
Jó pofa és még szerintem élvezetes is lehet vele repülni de rajta ütésre a jelek szerint pont alkalmatlan . Amíg repül sebezhető amikor leszállt meg nehézkes ! Nem tudom mire lehetne értelmesen használni ! A meglepetéshez hangos és a radar is látja szvsz . !
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..