[HUN] CZ BREN 2

Van párszáz belőle.
Ajànlom a Koszovói missziós képeket nézegetni.
Nèzegethetem èn. Pár bren-es kèpet találtam.o_O

Ha nincs benne tár amèn nem ismerem föl.

Amúgy egyiken sem láttam optikát.o_O

Nincs odakint nekik vagy csak nem rakják fel?

Ez átmegy a kerámia betéten?

hivatalos áttörés:
12 mm RHA at 0°C at 100m

Van valahol egy video a youtubeon ahol egy faszi világháborús német wolframmagos 8x57-essel küld meg, ha jól emlékszem egy level 4 mellényt valami betéttel. Vett egy teherautónyi vh lőszerből mindenfélét és azt lövi a mázlista.

Szerk - itt is van.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A wolframmagos átmegy rajta mint a libán a f…s, de a sima acél pct-t asszem megfogja. Kérdés pár száz méterről mi lenne..

Mondjuk az a része bizarr h a mai mellény egész jól megfogja a karabélyból a lövést de az átlag sisak meg pont nem annyira.

Van valahol egy video a youtubeon ahol egy faszi világháborús német wolframmagos 8x57-essel küld meg, ha jól emlékszem egy level 4 mellényt valami betéttel. Vett egy teherautónyi vh lőszerből mindenfélét és azt lövi a mázlista.

Szerk - itt is van.

A wolframmagos átmegy rajta mint a libán a f…s, de a sima acél pct-t asszem megfogja. Kérdés pár száz méterről mi lenne..

Mondjuk az a része bizarr h a mai mellény egész jól megfogja a karabélyból a lövést de az átlag sisak meg pont nem annyira.
Mert a sisak negyed olyan vastag mint egy betét.

Szerk - itt is van.

Afganisztánban a 7,92x57 Mausereket wolframmagvas lőszerrel a szovjet BTRekben ücsörgő soför kilövésére használták.Szóval annyira azért ne csodálkozz rajta,hogy átveszi.

• Tetszik
Reactions: Pogány and Ocses
Afganisztánban a 7,92x57 Mausereket wolframmagvas lőszerrel a szovjet BTRekben ücsörgő soför kilövésére használták.Szóval annyira azért ne csodálkozz rajta,hogy átveszi.
Persze de szerintem mindíg èrdekesebb látni, mint olvasni róla.

Amúgy csak belepörgetve,nèmítva nèztem, úgyhogy nem láttam hogy mutatták e.
De a fegyver csövènek szögèből úgy tűnik nagyon közelre lő.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Persze de szerintem mindíg èrdekesebb látni, mint olvasni róla.

Amúgy csak belepörgetve,nèmítva nèztem, úgyhogy nem láttam hogy mutatták e.
De a fegyver csövènek szögèből úgy tűnik nagyon közelre lő.
Hát,el is kell találni.....
Magyar wolfrámmagvas 43M lőszer is átütötte próbalövészeten a PSZH lemezét-7,92 Mauser meg egy jóval erősebb lőszer.
Nem az a gond,hogy ne lehetne olyan lőszert csinálni,hogy az átüsse a mai betétes testpáncélokat.Az a gond,hogy ezek a lőszerek túl drágák a tömeges használathoz.