[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Van/Ki az a Merész, aki összegzi, hogy mennyi jött meg, mennyi csúszással, --+ "bónusz": mennyi áremelkedéssel ??? -- eddig???

...mert ha csak kicsit vagyok gyanakvó realista, akkor itthon, eddig csak a proto mennyiséggel egyező "leszállított" darabokat látok, "érdekes" azonosító-keveredésekkel! :oops:
...gondolom ez ismét csak a véletlenek műve!

Bónusz 2.0: Hasonló értékű, és viszonylag gyenge vásárlói érdekérvényesítésű civil szerződéseket figyelembe véve is --a kötbérekre céloznék :oops: -- kb. csúszásos 2-3 hónaponként kellene kapnunk egy plusz Lynx-et!!!
Én úgy tippelem, hogy 4-5-6 többlet-Lynx körül járunk a megrendelt 218 db-os mennyiség és milliárd €-i után!
...járnánk, ha "lennének tökeink"!!! :mad: :mad: :mad:

Kezd érdekelni a "Valóság" ez ügyben! Khmm, khmm ...

.
Szerintem 3. De csak tipp. ;)

Na senki sem volt kint!? Hol vannak a képek!? Ilyenkor már tele a fórum jobbnál jobb képekkel!:(
Én lehet, hogy kimegyek holnap.
Vonz persze a felmászás lehetősége (alaposabb szemrevételezés), de alapvetően engem a Lynx deszanttere, és PZH belseje érdekelne.
Nem bemászás szinten, inkább betekintés szinten.
Viszont az elkeserítő, hogy még mindig nem lehet kinyitni azt a rohadt deszanttér ajtót! o_O
Most tényleg azt titkoljuk, hogy hány fő lesz a deszant/raj?
Nyissák ki az ajtót, meg tegyenek mellé egy úgy is ott tébláboló egyenruhást, vagy húzzanak az ajtó elé egy "crime scene" feliratú picsányi kordont.
Egy Brennel a hátán héderelő tizedessel úgy sem kezd el hepciáskodni az ember...

Láton régen volt szó az olyan kardinális dologról int a szín, így kiengedem a szellemet a palackból. A barnás valami mega szöld az 10/10 ez kb minden képen, minden felvételen mindentől függetlenül látszik. Az antracit az nem lenne rossz, de szerintem kicsit sok így egyezzünk meg egy 5/10-ben. Ellenben a sárga egyértelműen (így a film kontextusában):
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Láton régen volt szó az olyan kardinális dologról int a szín, így kiengedem a szellemet a palackból. A barnás valami mega szöld az 10/10 ez kb minden képen, minden felvételen mindentől függetlenül látszik. Az antracit az nem lenne rossz, de szerintem kicsit sok így egyezzünk meg egy 5/10-ben. Ellenben a sárga egyértelműen (így a film kontextusában):
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Legalább egyedi, és messziről felismerhető, minden értelemben.