Mindeközben ork földön:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Élek, csak Pevekben konkrétan még wifi sem volt nemhogy mobilnet, így a 90-es éveket idéző 700+ pinges, legjobb esetben 8, de inkább 1 Mbit/s sebességű nettel kissé nehéz volt az élet@nyugger hol van? Sok lett a vodka vagy mi? Vagy beálltál mobil atomerőművi munkásnak?![]()
Rohadt szankciók!Élek, csak Pevekben konkrétan még wifi sem volt nemhogy mobilnet, így a 90-es éveket idéző 700+ pinges, legjobb esetben 8, de inkább 1 Mbit/s sebességű nettel kissé nehéz volt az életMost épp Dubajban járok a pesti átszállás miatt, de délutánra már hazai földön leszek. Jobb esetben pedig szombaton már tolok egy élménybeszámoló adást és vasárnapra a moszkvai cikkem is megjelenik.
Amúgy ha már vodka, még a világ seggén fekvő Pevekben is 1250 rubel, azaz kereken 6 ezer forint volt egy liter minőségi Pjaty Ozjor vodka, a moszkvai duty free-t meg inkább nem mondom![]()
Szerintem így sorban mind a négy.Nekem eszembe jutott ez a lehetőség: kedd 20:44-kor az ukrán topkban:
Nem tudom, hogy valahol felmerült-e:
Szerintem (innen a fotelből) min. 4 oka is lehetett a tegnapi kievi támadásnak:
Minden esetre a frontot el kéne tolniuk a Kercsi hídtól 250km-nél jobban.
- Kiemelt személy vagy eszköz volt a helyen (ezért tárazhattak ki pánikból)
- Patriot és/vagy Kiev légvédelmi képesség teszt
- Válasz a 2 repzi, 2 helire
- Bemutató, hogy ha sérül a Kercsi híd, akkor mi várható.
Tegnaptól nyugotabban aludhatunk. Uganda nem fog fegyvereket telepíteni a világúrbe:
Nekem eszembe jutott ez a lehetőség: kedd 20:44-kor az ukrán topkban:
Nem tudom, hogy valahol felmerült-e:
Szerintem (innen a fotelből) min. 4 oka is lehetett a tegnapi kievi támadásnak:
Minden esetre a frontot el kéne tolniuk a Kercsi hídtól 250km-nél jobban.
- Kiemelt személy vagy eszköz volt a helyen (ezért tárazhattak ki pánikból)
- Patriot és/vagy Kiev légvédelmi képesség teszt
- Válasz a 2 repzi, 2 helire
- Bemutató, hogy ha sérül a Kercsi híd, akkor mi várható.
Azt vágták, NAPONTA ugyanott mentek át, ezt írták a Rybaron is, de azért én még várnék a Patriottal. Minden esetre még aznap a nagy siker után, le is szerepeltették. Szép rajtaütés volt, akármi v. akárki csinálta, de a budai kutyavásárhoz hasonló módon több ilyen nem lesz. Egyszerűen nem számítottak támadásra otthon. Hozzá kell szokni, és intézkedni.
ezekszerint nem csak lehetőség volt.
de ki adta az irány adatokat?
Azt vágták, NAPONTA ugyanott mentek át, ezt írták a Rybaron is, de azért én még várnék a Patriottal. Minden esetre még aznap a nagy siker után, le is szerepeltették. Szép rajtaütés volt, akármi v. akárki csinálta, de a budai kutyavásárhoz hasonló módon több ilyen nem lesz. Egyszerűen nem számítottak támadásra otthon. Hozzá kell szokni, és intézkedni.
Figyeljétek meg, ha valahogy Libanon közelébe kerülne egy hasonló fegyverrendszer szír zászló alatt, mondjuk akkor, amikor Libanon légteréből Izrael rakétatámadást indít szíriai célpontok ellenében, akkor nyilván észrevenné mindenki, hogy lehet hasonlóval szórakozni másnak is. De még mindig nem lett megerősítve, hogy ki volt.
Valahogy "így lehetne demonstrálni", hogy mi történhetett:Az a durva, hogy ha saját légvédelem volt, az - hiába durva és gcigáz - a legegyszerűbb magyarázat és a legjobb "fogd be a szád, tisztelt blogger és mindenki más aki ebbe belepofázott" opció lenne.
Minden más egyéb opció viszont sokkal durvább, és csak az eszkalációt növeli ...
Csak, hogy legyen "mértékadó"Körözést adott ki pénteken az orosz belügyminisztérium a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) ügyésze ellen, aki korábban elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/259302/
Bármerre változott is a hangod hombre az csak előnyödre vált ! Bocs nem tudtam kihagyni ! LOLNa minimum 12-14 óra alvás után lassan ugrok egy Ultrahang adást felvenni, csak ne lepődjetek meg, hogy enyhén Horváth Charlie hangom lett, szétbaszta a nyálkahártyáimat a jetlag meg a folyamatos repülés. Valszeg a hét második feléig letudom az útról szóló anyagaimat, aztán majd visszatérek ukránozni. Szerencsére annyi minden a Kinzsal-Patriot boxmeccsen túl nem történt, szóval sokról nem maradtam le
csak nem szemből jött és mivel 6 inditást halottak ( ukrán oldalak szerint, a közelben lévők) igy esélyes, hogy a nagy vasaklra 2-2 rakéta volt indítva így ez egy sima kacsa vadászatnak tűnik most.Valahogy "így lehetne demonstrálni", hogy mi történhetett:
Ezt röviden és összefoglalóan vodkának hívják.szétbaszta a nyálkahártyáimat a jetlag meg a folyamatos repülés
SZIA:..hol lesz elérhető ma este az Artemovsk-os anyag? hanganyag?Na minimum 12-14 óra alvás után lassan ugrok egy Ultrahang adást felvenni, csak ne lepődjetek meg, hogy enyhén Horváth Charlie hangom lett, szétbaszta a nyálkahártyáimat a jetlag meg a folyamatos repülés. Valszeg a hét második feléig letudom az útról szóló anyagaimat, aztán majd visszatérek ukránozni. Szerencsére annyi minden a Kinzsal-Patriot boxmeccsen túl nem történt, szóval sokról nem maradtam le
Nem mondom, hogy nem sikerült egyik este kissé babaszni a literes vodkától az egyik kollégával, de ami Pevekben történt az ott is maradEzt röviden és összefoglalóan vodkának hívják.![]()
![]()
Csak hanganyag lesz, mert nincs már kapacitásom azt leírni, plusz most prioritást a peveki anyagok élveznek. Cserébe algoritmus miatt műsorváltozás és mégis elsőként Pevek megy ki és holnap délelőtt vesszük Artyomovszkot felSZIA:..hol lesz elérhető ma este az Artemovsk-os anyag? hanganyag?
A repedt fazekat kissé meghegesztették naBármerre változott is a hangod hombre az csak előnyödre vált ! Bocs nem tudtam kihagyni ! LOL
Most jelentették készre Bahmutot.Na minimum 12-14 óra alvás után lassan ugrok egy Ultrahang adást felvenni, csak ne lepődjetek meg, hogy enyhén Horváth Charlie hangom lett, szétbaszta a nyálkahártyáimat a jetlag meg a folyamatos repülés. Valszeg a hét második feléig letudom az útról szóló anyagaimat, aztán majd visszatérek ukránozni. Szerencsére annyi minden a Kinzsal-Patriot boxmeccsen túl nem történt, szóval sokról nem maradtam le
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..