Szerintem ő nem az iroda vezetőé, hanem az iroda állományához tartozik egy sofőr beosztású katona. Az más kérdés, hogy visszaélnek vele...
Lehet ezt nem tudom.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem ő nem az iroda vezetőé, hanem az iroda állományához tartozik egy sofőr beosztású katona. Az más kérdés, hogy visszaélnek vele...
Ez a teljes közszférára ráilelleszthető, a kormányzati humánerőforrás gazdálkodás katasztrófa...
Most meg mivan, csak viccelődünkEgy troll vagy.
Te legalább vettél volna egy QE-et a Balatonra...
Miert,nem ez folyik?Nem fektetnek az oktatasba,kozegeszsegugybe,mert ugz is potoljak a humaneroforrast migrancs munkaerovel .Nem fozetik meg a magyar munkaerot,had menjen ki nyugatra inkabb Ez a NER modszertan.Nálad állandóan teljesen, mellé megy minden.
Van sofőr beó toborzó irodában.Lehet ezt nem tudom.
Légvédelem hol marad?!?Jó sok vasat felpakoltak. Leopard, Pzh2000, BTR.
A pü-i fantaszta?Ja rá nem is gondoltamŐ is "látta".
![]()
Azok Győrből mennekLégvédelem hol marad?!?
Böröndi agyvérzést fog kapni!
Remélem nem BTR géppuskája/gépágyúja akarja itt a légvédelmet jelenteni...![]()
Állítólag még bajuszpedrőt is vesz a huszároknak!Teljesen rendben van. Elkötelezett hazafi, echte jobboldali, a nemzeti hagyományokat maximálisan tisztelő, a nyugati munkakultúrát megtapasztalt, felsővezető. Az elején én is ódzkodtam, de szerintem teljesen rendben van a személye. Pláne ha Tibi bá nyugdíjas stílusára, vagy Hende degenerált, hozzá nemértő tökéletlenségére gondolok. Szerintem nem rossz húzás a személye. Más kérdés mire lesz lehetősége, az adott költségvetésből, ebben a háborús helyzetben.
Kati, inkább a következő boltokban vásárolj be : KMW, RM, Elbit, Mesko, Rafael, MBDA, FN Herstal, SAAB….![]()
Elnöki köszöntő
Önök Magyarország függetlenségének, szabadságának és biztonságának garanciái – írta a Magyar Honvédelem Napján a 175 éves honvédséget köszöntve Novák Katalin köztársasági elnök.honvedelem.hu
Az állandó légvédelmi kíséret nekem nem azt jelenti hogy majd a helyszínenen találkozunmk hanem végig velük vagyunk.Azok Győrből mennek![]()
Az állandó légvédelmi kíséret nekem nem azt jelenti hogy majd a helyszínenen találkozunmk hanem végig velük vagyunk.
Minden szárazföldi zászlóaljba kellene egy légvédelmi szakasz vagy század. Ha ez ideiglenesen csak 5-6 pickupot jelent MANPADS-os emberekkel akkor az is valami. Majd NMS-re vagy Gidránra kell RCWS gépágyúval/géppuskával és MISTRAL-okkal kísérő feladatokra.
Ezt értem, csak nem tudom akkor mire gondolt Böröndi állandó légvédelmi kíséret alatt "holnaptól"...Ameddig nem lesz saját csapatlégvédelem, minden alakulatnál, addig sajnos mindig hiányos lesz az adott csapat, vagy állandóan úton lesznek a Mistralok Győrből.
Ezt értem, csak nem tudom akkor mire gondolt Böröndi állandó légvédelmi kíséret alatt "holnaptól"...
Valahogy így?Talán egyszerű jelképes dolgokra. Minden katonai oszlopban lesz légifigyelő. Aki elordítja magát, ha támad az ellen a levegőből. "Légiveszély északkeletről", mondjuk valahogy így.![]()
Valahogy így?
(0:50-nél, ha nem onnan indulna)
Pont ez, amit nem értek az ukránosban.A Néphadseregben is volt légi figyelő, minden teherautón, ha bárhova is mentünk, ha jól emlékezem. A légteret állandóan figyelni kellett elvileg valakinek. Viccesnek tűnik, de volt plató parancsnok, plató parancsnok helyettes, reteszfigyelő, stb. Tudom humoros, de tényleg voltak ezek és ki kellett jelölni, ki micsoda, ha indultunk bárhova is, akár csak a közeli lőtérre. De ugye az a ma divatosan leszólt hadsereg állandó harckészültségben volt, ezt ne felejtsük el. Meg sok egyéb még.![]()
Szombathelyen hétvégén csak az állomány 1/3-a mehetett haza. A vezető/irányzó/rajparancsnok -ból is csak 1 fő. Nekem első időszakban riadó esetén 13 perc volt a normaidőm. Ekkor kellett teljes felszerelésben elindulnunk a telephelyre, függetlenül attól hogy hol voltunk a laktanyában és mit csináltunk éppen. És elég nagy laktanya volt.De ugye az a ma divatosan leszólt hadsereg állandó harckészültségben volt, ezt ne felejtsük el.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..