[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Nem engednek fotózni. Megmondták, hogy bezárnak mindent a p*csába, ha valaki befotóz a gépbe.
volt valami érdekes a beltérben?

Nem értem mi lehet olyan titkos, hogy a desszantteret nem lehet fotózni. Tuti hogy készülnek róla kép a szolgálatok áltatl. Aliexpressről lehet rendelni tollba, meg szemüvegbe épített kamerát. Onnantól kezdve, hogy be engedik az embereket a beltérbe biztonsági szempontból már tök mindegy, mert aki akarja úgy is lefotózza...

Nem értem mi lehet olyan titkos, hogy a desszantteret nem lehet fotózni. Tuti hogy készülnek róla kép a szolgálatok áltatl. Aliexpressről lehet rendelni tollba, meg szemüvegbe épített kamerát. Onnantól kezdve, hogy be engedik az embereket a beltérbe biztonsági szempontból már tök mindegy, mert aki akarja úgy is lefotózza...

Lehet tilos a fotózás itthon ,de ha nagyon érdekel a belső terük, nézz körül a neten. Van kép bőven, onnan ahol nem titkos még ez is.
260fa5252bd09d7013a8e985fb73eeda.jpg

Tank-binnenzijde-schutter-2.jpg

GettyImages-1240296835-scaled.jpg

maxresdefault.jpg

Pzh_interno.jpg

Nekem új volt, de semmi "gamechanger" nincs benne (a desszanttérben).
Nagyon kényelmes 8 katona számára, és nagyon jó minőségű, már amennyire szét tudtam benne nézni 2 perc alatt.
@krisss az ülések mögötti tároló rekeszek a fejtámlák mögött vannak, vagy az ülések lenyitásával lehet hozzáférni?

Jó volt együtt látni az új vasakat.
Meg ne kövezzetek érte, de egy apró észrevétel. A pzh-n messzemenően a legjobb a mintázat aránya/elosztása, viszont a gidrán-t leszámítva az összesen kékes-lilás az antracit erősebb fényben. Nekem már nagyon messziről feltűnő volt, vonzotta a tekintetet.

Valamiért nem enged képet feltölteni a fórum, pedig van egy gyöngyszemem a számotokra.

A nagy titkossàgról annyit, hogy amíg befelé nézett a bent ülô katona, egy fazon simàn belefényképezett és amikor odaértem és szóltam a katonànak, nem boldogan, de hagyta menni, pedig a tàvolodó figura még elérhetô lett volna.