Filmek és sorozatok

Mondjuk én inkább azt kérdezném, hogy hogy tudnék én Megan Foxba bekerűlni??:D :D :D :p:rolleyes:
Mennyi a megtakaritásod? :cool:

Franc ezekbe a mai filmekbe.Jöjjön egy klasszikus
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kis olvasnivaló tájékozódásügyileg.

""Ne mondd meg, hogy a p*csába kell írni": James Cameron megharcolt Schwarzeneggerrel azért, hogy kimondassa vele karrierjének leglegendásabb mondatát a Terminátorban"

• Tetszik
Reactions: Hortator
Egy kis mozis matek:

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Egy régi klasszikust ajánlanék mindenkinek a figyelmébe:
Összeomlás című remek film.
Ez csak úgy eszembe jutott, miután elvesztem a NAV+OTP informatikai poklában, ahol nem tudod kideríteni, hogy mennyit is kellene fizetned, de mire sikerül jön a következő kör az "aplikációval" amivel mindenki megb*szhatja a k*rva anyját akinek köze volt hozzá.
A másik kifizetést pedig máshova meg se tudtam tenni, mert a fogadófélnél "szerver hiba" volt.
Milyen jó, hogy nem egyre jobbá, hanem csak fölöslegesen bonyolultá válnak a dolgok :mad:
Szóval a fejfájásom közben eszembe jutott ez remek film, és lelkileg azonosulni tudtam a szereplővel :)
Nagyon jó film, most nézem újra.
Nekem a hamburgeres jelenet volt meg, csak fordítva reggelit adtak volna, hamburgert meg nem. Meg tényleg ez az állandó tegeződés mindenhol... Természetesen nem lövöldöztem miatta. Akkor nekem is ez a film jutott eszembe. :)

Dungeons & Dragons: ez egy korrekt film. Pont annyira vicceskedős, amennyi még belefér, tényleg csak párszor éreztem, hogy a szövegíró gyakornoknak nem ütöttek eleget a kezére.
Faszán összehozták a látványt, a karaktereket, a harcokat, a varázslós részeket, kb mindent. Na jó, a halflingek a Gyűrűk Ura filmekben sokkal jobban passzoltak, itt hülyén néztek ki.
Buzi nincs benne (vagy nem tűnt fel), néger van, mondjuk az is érdekes, hogy Elminsterből valami négert csináltak (a varázsló srác ükapja a sztori szerint). Ja igen, Faerun a helyszín (Forgotten Realms), konkrétan Kardpart.

A narratíva természetesen rímel mindarra, ami történik most “a világban”, a film végén a szegény elnyomott csöves elf banda még biztonsági garanciákat is kap az USÁ…Neverwintertől. De a film jó annyira, hogy ez ne fájjon ;)

Dungeons & Dragons: ez egy korrekt film. Pont annyira vicceskedős, amennyi még belefér, tényleg csak párszor éreztem, hogy a szövegíró gyakornoknak nem ütöttek eleget a kezére.
Faszán összehozták a látványt, a karaktereket, a harcokat, a varázslós részeket, kb mindent. Na jó, a halflingek a Gyűrűk Ura filmekben sokkal jobban passzoltak, itt hülyén néztek ki.
Buzi nincs benne (vagy nem tűnt fel), néger van, mondjuk az is érdekes, hogy Elminsterből valami négert csináltak (a varázsló srác ükapja a sztori szerint). Ja igen, Faerun a helyszín (Forgotten Realms), konkrétan Kardpart.

A narratíva természetesen rímel mindarra, ami történik most “a világban”, a film végén a szegény elnyomott csöves elf banda még biztonsági garanciákat is kap az USÁ…Neverwintertől. De a film jó annyira, hogy ez ne fájjon ;)

EZ az?

.

Micsoda zene van az elején...