[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Hogy kerültek az SS Galicia tagjai Kanadába és Nagy-Britaniába a II. vh. után, és miért igyekeztek titkolni ottlétüket a hatóságok még a kilencvenes években is.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ha néger beszél így, az nem korcs angol, hanem a néger kultúra. USA-ban pl. "afroamerikai nyelvjárásnak" nevezik.
Kb. mintha nálunk a cigányok helyesírási és nyelvtani hibáit kineveznék hivatalosan a cigánymagyar nyelvjárásnak.

Pidgin English vótmá’?

Az európai politikai elitek leépülésének mértéke Macron példáján.

Utóbbi saját tekintélyének megőrzése érdekében nem veti meg, hogy egy húzással kiigyon egy üveg sört . Vajon ki tudja-e nyitni a dugót a szemével?

Charles de Gaulle, Francois Mitterrand, Jacques Chirac megfordul a sírjában...

Az európai politikai elitek leépülésének mértéke Macron példáján.

Utóbbi saját tekintélyének megőrzése érdekében nem veti meg, hogy egy húzással kiigyon egy üveg sört . Vajon ki tudja-e nyitni a dugót a szemével?

Charles de Gaulle, Francois Mitterrand, Jacques Chirac megfordul a sírjában...

Nem kellene átesni a ló másik oldalára Boki. Az, hogy a politikusok is emberekké válnak szerintem kifejezetten jó. Talán egyszer még azt is elérjük, hogy nem kell nekik minden hibájukat elbújtatni, mert megértjük, hogy dolgozó emberek, akik véthetnek hibákat.

Az hogy valaki államférfi-e ne attól függjön már, hogy megiszik-e egy húzással egy üveg sört a nyilvánosság előtt vagy sem.

Marcon legalább megpróbál kimozdulni a jelenlegi bamba-birka-eu állapotból. Ezt azért meg kellene becsülni, kevés olyan európai vezető van aki egyáltalán megpróbálja.

Nem kellene átesni a ló másik oldalára Boki. Az, hogy a politikusok is emberekké válnak szerintem kifejezetten jó. Talán egyszer még azt is elérjük, hogy nem kell nekik minden hibájukat elbújtatni, mert megértjük, hogy dolgozó emberek, akik véthetnek hibákat.

Az hogy valaki államférfi-e ne attól függjön már, hogy megiszik-e egy húzással egy üveg sört a nyilvánosság előtt vagy sem.

Marcon legalább megpróbál kimozdulni a jelenlegi bamba-birka-eu állapotból. Ezt azért meg kellene becsülni, kevés olyan európai vezető van aki egyáltalán megpróbálja.
A nagyok közt, akik egyáltalán számítanak még bármit nemzetközi porondon, még Ő a legépeszűbb az EU-s vezetők közül! Szomorúan látom, de ennyire alacsony jelenleg a színvonal!

Miért alacsony ettől?
Ki számít/ana Neked elfogadhatónak?
Kohl, DeGaulle, tadaaaam: a jelenlegiek közül Putyin és Xi. Európaiban, nyilván, akik ezért a közösségért dolgoznak, semmiképpen sem ilyen világtalan BoJo, Truss, az Ursulak, Scholzok, Junckerek,Bidenek. Ég és föld a színvonal baszod! Ha félreraknád az elfogultságod, tisztán látnod kéne hogy mekkora hátrányban vagyunk a vezetők minőségét tekintve a kelettel szemben jelenleg!

De a két generációval korábbi EU-s vezetőkkel összevetve a mostaniakat szintén sírhatnékom támad...

Kohl, DeGaulle, tadaaaam: a jelenlegiek közül Putyin és Xi. Európaiban, nyilván, akik ezért a közösségért dolgoznak, semmiképpen sem ilyen világtalan BoJo, Truss, az Ursulak, Scholzok, Junckerek,Bidenek. Ég és föld a színvonal baszod! Ha félreraknád az elfogultságod, tisztán látnod kéne hogy mekkora hátrányban vagyunk a vezetők minőségét tekintve a kelettel szemben jelenleg!

De a két generációval korábbi EU-s vezetőkkel összevetve a mostaniakat szintén sírhatnékom támad...
Nem lennék meglepve, ha anno lett volna net, akkor a nevezettekről is lehetne találni 'kompromittáló' anyagot.
Bár sztem ezzel pont nincs baj. Emberi. Ennyi.
Ja és pl Trudeau-val, Pavel-el együtt Macron még foglalkozik magával is,
sportol, jól néz ki. Nem úgy, mint egyes KK-Eu-i kollégáik...
A felsorolást, amit sztm még Reagan, Thatcher, Arafat, stb lehetne folytatni, utólag lettek csak ennyire heroizálva.

Nem lennék meglepve, ha anno lett volna net, akkor a nevezettekről is lehetne találni 'kompromittáló' anyagot.
Bár sztem ezzel pont nincs baj. Emberi. Ennyi.
Ja és pl Trudeau-val, Pavel-el együtt Macron még foglalkozik magával is,
sportol, jól néz ki. Nem úgy, mint egyes KK-Eu-i kollégáik...
A felsorolást, amit sztm még Reagan, Thatcher, Arafat, stb lehetne folytatni, utólag lettek csak ennyire heroizálva.
Ezzel hogy bevert egy üveg sört húzórs nekem semmi bajom! Azzal hogy félmeztelen néger srácokkal ölelkezve szeret fotózkodni néha, már több van. Messze nem magas szint Macron sem sajnos, de jelenleg a legjobb az EU nagyok közt. Őket mondjuk nem szállták még meg az amcsik, meg van saját atomjuk is, picit nagyobb a mozgástere, értek én sok dolgot hogy pl. miért akkora csicskák az olaszok, németek, sajnos...

Ezzel hogy bevert egy üveg sört húzórs nekem semmi bajom! Azzal hogy félmeztelen néger srácokkal ölelkezve szeret fotózkodni néha, már több van. Messze nem magas szint Macron sem sajnos, de jelenleg a legjobb az EU nagyok közt. Őket mondjuk nem szállták még meg az amcsik, meg van saját atomjuk is, picit nagyobb a mozgástere, értek én sok dolgot hogy pl. miért akkora csicskák az olaszok, németek, sajnos...
Az ugye megvan, hogy a bézs szófás képe, mögötte fekákkal, az fake?

• Hűha
Reactions: Törölt tag
Látom nem ismered Charles de Gaulle, Francois Mitterrand, Jacques Chirac politikai munkásságát. Macron egy jelentéktelen senki politikus, az amerikaik csicskája, a progresszív liberális elit embere, migránssimogató.