Nagyon rá vagytok izgulva erre a katlanba csalogatásra, de nem nagyon értem miért? Azt simán lehetne úgy is hogy; " hoppá, megroppant a front, visszavonulunk, jajj, jajj", az ukik meg mennek be diadalittasan, aztán jön a tűzzsák, az üst stb. Miért kellene ehhez világraszóló puccsot előadni, aminek roppant sok hátránya van a morálra, a tényleges katonai potenciálra (legalábbis átmenetileg), a reputációra stb.Eleg nagyszabasu, de ha ezzel be tudjak ugrasztani a ukranokat a mindent egy lapra felrakott tamadasra… oszinten, en azt gondolom olyan szintu dezinformacio es szinhaz omlik naponta az arcunkba es ez mellett mi annyira vagyunk vakon, hogy sem az idiota Prigo elszabadult verziora, sem a szinjatek lehetosegre nem tennek nagyobb osszeget.
Mindenesetre azt latom, hogy mindket oldal mokuskai nagyon igyekeznek a sajat szajizuk szerint talalni, az ukranokat tamogatok pedig tegnap ota oromkodve ontik ide a szart 10 percenkent. Erdekes, de semmikepp sem
jo idoket elunk egyebkent.
Természetesen én sem bírom elhinni hogy ilyen Oroszhonban jelenleg történhet, nem is zárok ki semmit, de ezeket a világraszóló összeesküvéseket nem nagyon hiszem (a legnagyobb baj velük hogy nagyon sok dolog félremehet közben úgy, hogy ugyanazt a hatást máshogy is elérhetnék szerintem)
De persze én is vakon vagyok, csak ötletelek.