W
Wilson
Guest
Mondjad !
Wilson! Senki nem vitatta, hogy Sztrelkov bejegyzését tetted be ide! (Közkincsnek azért nem mondanám)
De attól még hülyeség amit betettél, akár a te véleményed, akár Sztrelkové. És nem is az első.
Ennyi erővel Hadházy Ákos véleménye is hitelesebb az enyémnél Magyarország témában, csak hát éppen tudjuk, hogy a lódoktor úrat sem az igazság kiderítése motiválja, hanem valami egészen más, s éppen ezért hajlamos "piciket füllentgetni" a drága képviselő úr. Remélem érted a párhuzamot!
Viszont én magam meggyőzhető vagyok! Ha leírod nekem, hogy egy 3-4-5 ezer harcosból álló csapat, hogyan foglalná el a 10+ milliós Moszkvát, akkor elhiszem neked.
Nyilván nem fogod leírni...
Szerintem tedd hozzá, hogy szerinted hülyeség Sztrelkov véleménye, amúgy Sztrelkov leíirta, hogy miért lett volna esélyük a Wagner katonáinak elfoglalni Moszkvát miután átjutottak az Oka vonalán és gondolom ő jobban képbe volt a moszkvai helyzettel szombaton mint te vagy én...
A hozzászólásaid jelentős része lett a "Sztrelkov szerint..." kezdetű, és diszkréten ignorálod azt a tényt, hogy Sztrelkovból egy jó ideje már nem a katona hanem a sértett politikus beszél.
Én is milyen szelíd vagyok mindig.