én a lett volna esélyük elfoglalni bejegyzésedre reagáltam ..Idióta?Sztrelkov már évek óta bizonyítja, hogy nem a levegőbe beszél és jobban ismeri az orosz és a moszkvai (ugyanis most is Moszkvában él) viszonyokat mint ennek a fórumnak a tagjai és a bejegyzésével kapcsolatban egy dologra hívnám fel a figyelmet ...
"és ha Utkin áttör az Oka mögött, senki sem tudta volna megállítani a főváros felé vezető úton"
Nem véletlenül hangsúlyozta ki ezt Sztrelkov ugyanis az Oka vonalánál a 45. dandár állt igaz nem tudni pontosan mekkora létszámmal és ők biztosan végrehajtották volna Putyin parancsát
És emellett semmi sem mutatott arra, hogy Moszkva lakossága a legkisebb jelét adta annak, hogy fel akar lépni a Moszkva felé tartó Wagner katonákkal szemben.
mert ezt írtad :
"Ha a harc folytatódott volna, Wagnernek reális esélye lett volna Moszkva elfoglalására - a városban (és a hatalmi struktúrákban - pánik uralkodott, az elnök például már délután elmenekült),"
és megfejelted ezzel hogy : Nono Sztrelkov szerint is lett volna esélyük... tehát (nehogy kiforgasd mert ez nem fog most összejönni) ha Sztrelkov szerint is,akkor a szövegkörnyezet szerint szerinted is lett volna esélyük ..
-hány fő Wagner zsoldos indult meg Moszkva felé 40.000 ? (mert nem volt ennyi véleményem szerint)
-ezek a zsoldosok képesek lettek volna bevenni szerinted az Egyesült Államokbeli New Yorkot ? (mert a logikai eszmefuttatás szerint igen .. gigalol ez is)
-New York lakossága (wiki szerint) 8.468 millió fő /2021-es adat/
Terület | 1213 (teljes) 783 (szárazföld) km² |
ebből vízi | 429 km² |
-Moszkva lakossága 11,98 millió fő /2013-as adat/
Terület | 2561,5 km² |
eleve irreális amit az a madár írt,és valószínűleg,sőt biztosan jobban ismeri a helyzetet mint én,de ekkora kapitális marhaságot még én sem merek leírni mint ő!
sima matek .. nem beszélve a belügyi szervekről, az orosz katonaságról, a csecsenekről stb stb ..aki nyiltan kiállítak V.V mellett.
én elhiszem hogy Girkin egy sértett napközis,de ettől függetlenül járhatna a földön is.