Mondjad !Mondom, hogy frusztrált vagy...
Wilson! Senki nem vitatta, hogy Sztrelkov bejegyzését tetted be ide! (Közkincsnek azért nem mondanám)A bohóckodásról pedig a nekem címzett mai két hozzászólásod jut az eszembe, és csak a tények kedvért én Sztrelkov bejegyzését tettem közkincsé amelyben azt írta, hogyha Wagner egységei átjutnak az Oka vonalán akkor el tudták volna foglalni Moszkvát.
De attól még hülyeség amit betettél, akár a te véleményed, akár Sztrelkové. És nem is az első.
Ennyi erővel Hadházy Ákos véleménye is hitelesebb az enyémnél Magyarország témában, csak hát éppen tudjuk, hogy a lódoktor úrat sem az igazság kiderítése motiválja, hanem valami egészen más, s éppen ezért hajlamos "piciket füllentgetni" a drága képviselő úr. Remélem érted a párhuzamot!És Sztrelkov véleménye hitelesebb számomra mint tied mivel ő már bizonyította, hogy helytálló következtetései és elemzései vannak Oroszországgal és az orosz hadsereggel kapcsolatban, ellentétben veled...
Viszont én magam meggyőzhető vagyok! Ha leírod nekem, hogy egy 3-4-5 ezer harcosból álló csapat, hogyan foglalná el a 10+ milliós Moszkvát, akkor elhiszem neked.
Nyilván nem fogod leírni...