Ezt nagyon jól megfogalmaztad.Ja, alapvetően majd' mindenki azt mondja, hogy Ukrajna veszíteni fog, csak van aki az orosz géniusznak, van aki a gazdasági/ipari/humán kapacitások különbségében látja az okokat. Már megint vihar egy pohár vízben....
Ezt nagyon jól megfogalmaztad.Ja, alapvetően majd' mindenki azt mondja, hogy Ukrajna veszíteni fog, csak van aki az orosz géniusznak, van aki a gazdasági/ipari/humán kapacitások különbségében látja az okokat. Már megint vihar egy pohár vízben....
Páran fent vannak azért derékig.Nincs itt senki a medve seggében
Szerintem az sem elhanyagolható tényező, h a nyugati és főként az eu-s közönség simán megunja ezt az egész háború ukrajnában reality showt.Ja, alapvetően majd' mindenki azt mondja, hogy Ukrajna veszíteni fog, csak van aki az orosz géniusznak, van aki a gazdasági/ipari/humán kapacitások különbségében látja az okokat. Már megint vihar egy pohár vízben....
Jól számolsz. Ahogy elnézem, nagyjából két év a "szavatossága" ezeknek a globalista tőzsdefutamoknak.Szerintem az sem elhanyagolható tényező, h a nyugati és főként az eu-s közönség simán megunja ezt az egész háború ukrajnában reality showt.
Ha idén nem is, de hamarosan főműsor időben láthatunk valami más “szarságot”. Pl: vmi más járvány, ufók…igazából bármi.
A tegnapi török kavarás után kíváncsi vagyok, vajon tényleg utazni fog-e.Hókuszputyin NATO (amely soha ennyire összetartó nem volt még) tagországba utazik
Erdoganhoz, természetesen.![]()
Vlagyimir Putyin elÅször utazik NATO-tagországba a háború kitörése óta
Méghozzá augusztusban.mandiner.hu

Gondolom tudtak róla előtte, csak nem sokkal. Itt inkább a “miért” fontos. Ez komoly PR-érték az utazó kokaingoblinnak, de mire föl adtak neki most ilyet a kezébe, ráadásul a törökök?Azért ne vágjátok magatokat kalandba,hogy az Orosz illetékes szervek a cnn-től tudták meg,hogy kardigán elboltolt pár nackót elenszkijjel.
![]()

Mocskos játszma, játszmák mennek itt kérem...Putyin nem fog utazni Erdoganhoz, szerintem. De persze az lenne a valós poén, ha mégis menne.![]()
Mocskos játszma, játszmák mennek itt kérem...
A nácimentesítés nemes célját pont az ilyen lépések teszik komolytalanná...
A zusa mint birodalom, elemi érdeke - létezése óta-, hogy ne engedje Német és Orosz o.-t összebútorozni. De nem érdeke az O. -Kinai közeledés sem, de most mégis mintha ezen dolgozna. Lehet, hogy a birodalom kiválasztó, nem létező erő akarja ezt?
Hóbagoly kellene ide most...
Mocskos játszma, játszmák mennek itt kérem...
A nácimentesítés nemes célját pont az ilyen lépések teszik komolytalanná...
A zusa mint birodalom, elemi érdeke - létezése óta-, hogy ne engedje Német és Orosz o.-t összebútorozni. De nem érdeke az O. -Kinai közeledés sem, de most mégis mintha ezen dolgozna. Lehet, hogy a birodalom kiválasztó, nem létező erő akarja ezt?
Hóbagoly kellene ide most...

Július 6-án érkezett Moszkvába, még aznap este az orosz vm épületénél látták
![]()
Jól mondta I. Péter:
![]()
Magyarul: "Három féle emberben ne bízz: ne bízz egy nőben, ne bízz egy törökben, ne bízz egy absztinensben (nem-ivó)"Jól mondta I. Péter:
![]()
Várhattál volna egy kicsit...Magyarul: "Három féle emberben ne bízz: ne bízz egy nőben, ne bízz egy törökben, ne bízz egy absztinensben (nem-ivó)"

Még várok, hátha valaki érti és összetudja kapcsolni a történtekkel.kit kell felismerni,és miért.
Várhattál volna egy kicsit...
Kíváncsi voltam az "orosz szagértők" tudására.
Még várok, hátha valaki érti és összetudja kapcsolni a történtekkel.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..