[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

fedett_mókus

Well-Known Member
2018. november 25.
3 869
7 133
113
A németek nélkül nem tette volna. Mondhatni "Európa" hibájából lépéskényszerbe volt. Egy tök világos és egyszerű céljuk van. Az "európai" hadsereg minél messzebb legyen Moszkvától.
A céljuk oké, nekem ezzel a “europát sosem támadta meg Oo” mondattal van bajom ,
Finnország? Szerintem Európa része
39-ben Lengyelország , oké , lépéskényszerbe volt a németek miatt , attól még támadtak september 17.-én
1772-ben első Lengyelország , ott nem voltak lépéskényszerben annyira mint 39-ben.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 639
113
A céljuk oké, nekem ezzel a “europát sosem támadta meg Oo” mondattal van bajom ,
39-ben Lengyelország , oké , lépéskényszerbe volt a németek miatt , attól még támadtak september 17.-én
1772-ben első Lengyelország , ott nem voltak lépéskényszerben annyira mint 39-ben.
Bocs, Finnország Oroszország része volt. Lengyelországot velünk együtt osztotta fel, egy 1612es meghívásnak eleget téve.

fedett_mókus

Well-Known Member
2018. november 25.
3 869
7 133
113
Ez igaz. A lépéskényszer viszont ott is megvolt. Leningrádot nem a finnektől féltették. A tatárokkal és a mongolokkal lett volna leszámolni valójuk, de nem tették meg. Messze voltak, és nem jelentettek már fenyegetést.
Nem , szerintem ez BS , a finneknél szín tiszta agresszió volt az indok (meg a kíváncsiság) ennyi , pont a finnektől nem kellett félnie a medvének , utána meg csak azért kellett mert elvették a finnek területeit , addig sem nagyon jelentettek veszélyt… a téli hadjárat után ment el Finnország olyan irányba hogy kelljen félniük (összeborulás a németekkel)

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
19 074
33 186
113
Megegyezes volt,hogy kozosen tamadjak meg a lengyeleket,nem lepeskenyszer.....

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Ember

Well-Known Member
2022. április 21.
945
8 121
93
Ezt azért árnyalnám mert lehet ha kiderül mennyin múlott tegnapelőtt hogy zaporizsja nem szállt el akkor majd utólag fagy belénk a szar. Túl sokan vannak forró poziciókban akiknek semmit nem jelentene egy kis taktikai atomozás, utána meg könnyen kicsúsznak a dolgok az ellenőrzés alól.
Nekem kb az angyalok létére bizonyíték, hogy a hidegháború alatt meg most ilyen paki, ajatollah, kicsikim meg neokon pszichopaták mellett még sosem történt hiba.
Szalj mar ki a medve seggebol.
Ahogy az orosz nem fog a MAD miatt kozvetlenul NATO celokat tamadni,ugyanugy forditva se fognak NATO erok orosz celokat tamadni.Vicaversa igaz a dolog
Senki nem akar atomháború

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 128
50 109
113
Ez is. Meg ne legyen igazam, de a háború után az iparterületek és a nyersanyagok nagy része orosz fennhatóság alá fog kerülni, a nekik megmaradt értékes részek nagyrészt majd amcsi tulajdonba, a háborús segítség ellentételezéseként.

Ukrajna kivérezve, infra szétlőve, lakosság elmenekülve, demográfiai katasztrófában, minden ami érték idegenek kezén!

Erre a helyzetre régen azt írtam volna, gg wp...

Kalap kabát,végük van...

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
50 281
84 017
113
Jó nyilván több pénzük van mint mondjuk nekünk , bár ez mondjuk nem meglepi , de ebbe ne is menjünk bele.
A németeknél , ahhoz képest mennyi technikát (akarnak) tartani , nem sok pénzt kap a BW… ez a mostani 100 milliárd is csak színház (idehaza persze elfogadnám :D )
Most kezdték elkölteni...

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
19 074
33 186
113
Ezt azért árnyalnám mert lehet ha kiderül mennyin múlott tegnapelőtt hogy zaporizsja nem szállt el akkor majd utólag fagy belénk a szar. Túl sokan vannak forró poziciókban akiknek semmit nem jelentene egy kis taktikai atomozás, utána meg könnyen kicsúsznak a dolgok az ellenőrzés alól.
Nekem kb az angyalok létére bizonyíték, hogy a hidegháború alatt meg most ilyen paki, ajatollah, kicsikim meg neokon pszichopaták mellett még sosem történt hiba.
Kubai raketavalsag idejen is inkabb visszaleptek.Miota atomfegyver is van a tersegben,indiai-paki komoly háború sincsen .De az arab- izraeli fronton is ez a helyzet.
Az atomfegyver nagyon jo hatassal van a jozansagra allami szinten.

migfun

Well-Known Member
2013. május 28.
2 281
4 721
113
azért abban gondolom egyetértünk hogy tudod mi a különbség egy háborúban álló,meg egy háborút vizionáló vezető megnyilatkozásai között ugye ?
szóval ne mosdasd már Zelenszkijt Orbán rovására,mert totálisan más a két vezető szavainak súlya a jelen helyzetben,Orbán bármit mondhat attól nem lesz se jobb se rosszabb Ukrajnának,most ha beleöntesz az óceánba egy pohár vizet az mit és mennyiben befolyásol ?

Zelenszkij meg ha azt mondja holnaptól békét köt az oroszokkal akkor Ukrajnában minden megváltozik !

megint más az,hogy vannak akiknek nem az az érdeke,hogy Zelenszkij bármi ilyet is mondjon (ezért utaltam volna a jól induló isztambuli konferencia kudarcára)
Legyen hited szerint a súlyozással.
Értem is a mondandód lényegét.
De nekem egy politikus/vezető sem hiteles, ha mást mond, és mást cselekszik. Ha erre még büszke is, vagy természetesnek tartja, akkor végképp nem lesz rokonszenves. Hívják akárhogy, és legyen bármelyik ország vezetője. Mert a szava onnantól súlytalan.

Sniper

Well-Known Member
2018. április 10.
2 257
26 815
113
Legyen hited szerint a súlyozással.
Értem is a mondandód lényegét.
De nekem egy politikus/vezető sem hiteles, ha mást mond, és mást cselekszik. Ha erre még büszke is, vagy természetesnek tartja, akkor végképp nem lesz rokonszenves. Hívják akárhogy, és legyen bármelyik ország vezetője. Mert a szava onnantól súlytalan.
egyébként tudsz olyan politikust/vezetőt aki őszinte és hiteles? Orbán sem különbözik a többitől,de ez már megint nem idevaló téma, a belpolt meg engedjük el szerintem.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

fedett_mókus

Well-Known Member
2018. november 25.
3 869
7 133
113
Megegyezes volt,hogy kozosen tamadjak meg a lengyeleket,nem lepeskenyszer.....
ezt ne nekem celeb
:rolleyes:

:rolleyes:
Most kezdték elkölteni...
oké, és? mit szeretnél ezzel mondani?