Ujjat vs újat ! Na ez az igazi különbség ! by Grétsy LászlóAz oroszok (is) praktikus módon gondolkodnak szükséghelyzetben.
(Nem újjat (sic!) húznak, hanem újat húznak. Qva nagy különbség....)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ujjat vs újat ! Na ez az igazi különbség ! by Grétsy LászlóAz oroszok (is) praktikus módon gondolkodnak szükséghelyzetben.
(Nem újjat (sic!) húznak, hanem újat húznak. Qva nagy különbség....)
100milliárd EUR az minden cyak nem kevés, eddig azért nem látszott mega BW-nem mert üktek rajta.ezt ne nekem celeb
oké, és? mit szeretnél ezzel mondani?
Az ebben a topikban zajló eszmecseréből két dolgot biztosan le lehet vonni...
1,Egyeseknek megugorhatatlan szint a másik véleményének tiszteletben tartása...
2. Az agyhalált lábon is ki lehet hordani...
Eddig csak találgatások, pletykák szintjén rebesgették, hogy Románia nyújthatja az "ukrán" F-16-osok felkészítését. Immáron tegnap hivatalosan is megerősítették. Az al-alváltozatot is pontosították, F-16AM, azon belül Mid-Life Upgrade (MLU) Block 20 standard változatú gépekre tervezik.
Kiderült, hol fogják kiképezni az ukrán pilótákat az F–16-osokra
Romániában alakít ki a NATO regionális F–16-os kiképzőközpontot, ahol az amerikai gyártmányú harci repülőgépek használatára készítik fel a szövetséges és partnerországok pilótáit, Ukrajnát is beleértve – közölte csütörtökön a román elnöki hivatal.www.portfolio.hu
100milliárd EUR az minden cyak nem kevés, eddig azért nem látszott mega BW-nem mert üktek rajta.
Finnország ? Mikor alakult és miből ?A céljuk oké, nekem ezzel a “europát sosem támadta meg Oo” mondattal van bajom ,
Finnország? Szerintem Európa része
39-ben Lengyelország , oké , lépéskényszerbe volt a németek miatt , attól még támadtak september 17.-én
1772-ben első Lengyelország , ott nem voltak lépéskényszerben annyira mint 39-ben.
Mentségére szolgáljon, hogy nemrég ért haza edzésről és ki van a lelke.Ahogy a helyesirast nezem, most Negan kaparintotta meg Wilson utan dudi jelszavat!
Akkor nem csak a levegőben fognak égni az F-16 ok?
értem mire célzol, nem ez volt a kérdés/fennakadásFinnország ? Mikor alakult és miből ?
Lengyelország ? Melyik amelyik 1918-ban alakult ?Finnország – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Lengyelország – Wikipédia
hu.wikipedia.org
a "kevés" relatív nekünk kurva sok, egy ilyen állapotban lévő BW-nek háát kevés és ezt nem én mondom hanem Hans....100milliárd EUR az minden cyak nem kevés, eddig azért nem látszott mega BW-nem mert üktek rajta.
Hát ha sokszorosan túlárazott még ki se fejlesztett szarokat kell komplett csomagokban venni akkor szvsz igen kicsi pénzrűl beszélünk !100milliárd EUR az minden cyak nem kevés, eddig azért nem látszott mega BW-nem mert üktek rajta.
Olyat katona még nem mondott, hogy elég a pénz.értem mire célzol, nem ez volt a kérdés/fennakadás
az volt a feltevés hogy "Oo sosem támadta meg Európát" ezt én úgy gondolom lefordítva hogy Oroszország/SZU sosem támadott meg Európai FÜGGETLEN államot , nos , de , Finnország 39 és Lengyelország szintén 39
a "kevés" relatív nekünk kurva sok, egy ilyen állapotban lévő BW-nek háát kevés és ezt nem én mondom hanem Hans....
Szerintem te érzed is nem csak látod...Látjuk bakker....
a megoldas: meggymagozo. Nagyon gyorsan el lehet vegezni vele a munkat. Prigozsin is ezt ajanlja...Már azt hittem történt valami, de csak a szokásos rejszolás megy megint. Gyertek inkább ti is meggyet magozni, a fasznak van kedve még egy lavórnyihoz
Ezzen ráeszmélés után (aminek én őszintén örülök) már csak az van hátra, hogy sokkal sűrűbben gyakorold....Szép és dícséretes dolog az önkritika!
Ezzen ráeszmélés után (aminek én őszintén örülök) már csak az van hátra, hogy sokkal sűrűbben gyakorold....
Nem szeretném ha túlértékelnéd szerény személyemet, de ha ez segít neked akkor kötelességemnek érzem hogy segítsek neked, ezért hoztam neked egy példát a közelmúltból...Talan majd az esetleges szemelyes peldamutatasodbol inspiraciot meritve megprobalkoznek vele.
Igazad van, elnézést kérek tőled én fogalmaztam kétértelműen természetesen arra gondoltam, hogy Prigozsin egyezett ki Putyinnal a szabad elvonulásáért cserébe....
Ha Anglia időben megszállja Belgiumot, a világháború lehet megspórolható lett volna.Nem , szerintem ez BS , a finneknél szín tiszta agresszió volt az indok (meg a kíváncsiság) ennyi , pont a finnektől nem kellett félnie a medvének , utána meg csak azért kellett mert elvették a finnek területeit , addig sem nagyon jelentettek veszélyt… a téli hadjárat után ment el Finnország olyan irányba hogy kelljen félniük (összeborulás a németekkel)
Mert nincs hol elkölteni. A teljes hadiipart kiracizták. Bazmeg, ezek még lőszert se tudnak gyártani.100milliárd EUR az minden cyak nem kevés, eddig azért nem látszott mega BW-nem mert üktek rajta.
Hat,Novoszibirszkben nem jartam,de Moszkvat azt tanusithatom......Amúgy Moszkva is tele van szép csajokkal, na de Novoszibirszk az végképp
He? az ugye megvan eddig hogy a kurganec 25 kuka ? A boomerang szintén kuka ! A t-14 is reménytelen ! akkor ? Hol az új technika ?a mostani háború után lesz valóban erős hadserege a ruszkiknak, felpörgették az új technika gyártását