Ez Abramovicsnak tűnik, de lövésem sincs, mit keres most Moszkvában.kit kell felismerni,és miért.
Ez Abramovicsnak tűnik, de lövésem sincs, mit keres most Moszkvában.kit kell felismerni,és miért.
Nem bízz meg nőben, törökben és abban, aki nem iszik.Ennyire nem tudok Oroszul,valaki fordítsa le,bittedanke.

![]()
Roman Abramovich - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Csak arra tudok gondolni, hogy a zsidó karvalyok ismét körözni kezdtek az orosz gazdasàg felett.

Nem kell komolyan venni a politikusi bullshiteket, így a puryini nàcimentesítést sem,Mocskos játszma, játszmák mennek itt kérem...
A nácimentesítés nemes célját pont az ilyen lépések teszik komolytalanná...
A zusa mint birodalom, elemi érdeke - létezése óta-, hogy ne engedje Német és Orosz o.-t összebútorozni. De nem érdeke az O. -Kinai közeledés sem, de most mégis mintha ezen dolgozna. Lehet, hogy a birodalom kiválasztó, nem létező erő akarja ezt?
Hóbagoly kellene ide most...

Páran fent vannak azért derékig.
Engem érdekelne, hogy így "poszthumusz" te hogyan látod Magyarország helyzetét, ha folytatódott volna a német(francia) - orosz összeborulás, illetve a Trump-féle izolacionista törekvés ezzel párhuzamosan elkezdte volna redukálni az amerikai jelenlétet Európában?Az orosz- német kapcsolatokat most ügyesen jégre tette az USA. Ezért lehet rá haragudni, de nem érdemes. Ez volt az érdeke, ezt tette.Ha vkikre lehet haragudni azok a német és orosz politikusok, akik hagyták. Megvették őket ( németek), nem látták, hogy kelepcébe csalják őket (oroszok) a végeredményben mind1.
Elsősorban @boki -tól és @nyugger -től kérdem: mit lehet tudni Szurovikinről és Geraszimovról, hol vannak, mi van velük?
Szurovikint emlékeim szerint azon a nevezetes péntek-szombaton láttuk utoljára, amint egy PP2000-rel a keze ügyében, látványosan nyúzott fejjel épp Prigozsinéknak üzengetett.
Mostanában nincs időm telegramot nyálazni (meg egyébként is mintha egyre nagyobb lenne a zaj ott), de hátha ti már olvastatok valamit.
Ezzel részben egyetértek. Én nem gondolom hogy rosszabb diktatúra lesz nyugaton mint az oroszoknál volt/van, pont attól félek hogy káosz lesz, a nagy jóemberkedés miatt kicsúszik a gyeplő, nem lesz állami kontroll, párhuzamos társadalmak, erre reakció az önszerveződés, bíráskodás - Fro. ban láthattuk a gyenge karhatalmat felváltó radikális jobbosok őrjáratait - s anarchia lesz a vége, ahol a szólásszabadság úgy korlátozzák, hogy nem szabad a nevén nevezni a gyereket!Ezzel nem vitatkoznék, de a teljes képhez az is kell, hogy van egy mérsékeltebb csoport (köztük én is), akik azért támogatják Oroszországot, mert az a kisebbik rossz.
Szerintem a nyugat sokkal brutálisabb diktatúra irányába tart mint amilyen bármikor is volt/van/lesz Oroszországban.
Szurovikin tábornokot utoljára Rosztovban látták június 24-én. Azóta nem volt látható nyilvánosság előtt. Voltak hírek arról, hogy több napon át kihallgatták(ami lehetséges) illetve letartóztatták... Semmit sem tudni róla. Lehet szabadságon van, lehet börtönben majd idővel kiderül.Elsősorban @boki -tól és @nyugger -től kérdem: mit lehet tudni Szurovikinről és Geraszimovról, hol vannak, mi van velük?
Szurovikint emlékeim szerint azon a nevezetes péntek-szombaton láttuk utoljára, amint egy PP2000-rel a keze ügyében, látványosan nyúzott fejjel épp Prigozsinéknak üzengetett.
Mostanában nincs időm telegramot nyálazni (meg egyébként is mintha egyre nagyobb lenne a zaj ott), de hátha ti már olvastatok valamit.
Más: megtaláltam AZ orosz doomer substacket, kemény anyag
![]()
The Slavland Chronicles | ♱ Rurik Christwalker ♱ | Substack
The wars are fake, but the massacres are real. Click to read The Slavland Chronicles, by ♱ Rurik Christwalker ♱, a Substack publication with thousands of subscribers.open.substack.com
Egyből más lenne a helyzet, ha NATO állt volna ki mellettünk, ahányszor egy ukrán hivatalos személy (nem Ukrajna) megfenyegetett minket.![]()
Nem értem, hogy Magyarország miért áll Oroszország oldalán – mondta a NATO vezető tábornoka
Szerinte Orbán Viktor és Szijjártó Péter többször is az oroszokat segítette.index.hu
"...A tábornokot ezután arról kérdezték: meglepi-e az, hogy Oroszországnak még mindig ilyen nagy befolyása van egyes NATO-tagállamok felett. Erre azt válaszolta: „Nem lep meg, hogy még mindig próbálnak befolyást gyakorolni, hiszen ehhez van néhány aduászuk az olaj, gáz és más erőforrások formájában. Azt viszont nem tudom megérteni, hogy néhány ország – mint például Magyarország – nemhogy az ukránok mellett állna, hanem egyenesen oroszpárti.”
A magyar külügyminisztérium vezetője és a magyar miniszterelnök többször, többféle módon is Oroszországot segítették
– tette hozzá Ben Hodges.
Hozzáfűzte, az is érthetetlen, hogy a fenti folyamatnak az Egyesült Államok miért nem vetett véget. „Sőt mi több, az Egyesült Államok maga is közvetlenül és közvetve üzletel Oroszországgal. Tehát meg kell értenünk, hogy a probléma nem csak abból áll, hogy egy-két ország üzletel Oroszországgal.”
Az orosz oligarchák még mindig Olaszországba és más országokba mennek nyaralni. Sok tennivalónk van még
– fogalmazott..."
Nem érti. Ez a baj az amerikai tábornokokkal. Hogy nem értik. Nem értik Vietnamot, Irakot, Afganisztánt, nem értik az oroszokat, nem értenek minket.
Tavaly február 24-e óta hányszor fenyegettek meg minket az oroszok és hányszor az ukránok? Van különbség. És most ez a nyugállományú főfasz arrogánsan azt nyilatkozza, hogy bár nem érti, azért véget kell vetni az egésznek. Nem értjük, hát szétverjük, működött ez a Közel-Keleten is, nem?
2023.06.29.,Moszkva,Kreml -ben volt egy találkozó 35 ember részvételével
![]()
Ezek a Wagneros főparancsnokok.Lehettél volna kicsit bőbeszédűbb, pl. milyen találkozóról van szó, meg kik ezek a nagyon fontos emberek a fotón...
Nekem is csak Putyin, meg a jobb szélén Utkin ismerős, több infó nekünk azért jól jön ám Boki...
Ez egy kikúrt színjáték volt, még mindig az mondom. Prigo él, Wagner katonai főparancsnokok meg Putyinnal tárgyalnak jópofizva, tovább foglalkoztatva...
Puccs, zendülés, jah, ezek itt már nem élnének, egyik sem ha igaz lett volna!
Előtted van hogy Utkinnal megy a kvatkerka, ha az mint a Wagner tényleges katonai főparancsnoka, komolyan nekimegy egy menetoszloppal az orosz védelmi minisztériumnak, Moszkva felé lezúznak ezt azt?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..