Hófehérke pedig "egy jó travi "leszDisney felkészül a következő bukásra, avagy Szénfekete és a 7 magasságában korlátozott partner
Hófehérke pedig "egy jó travi "leszDisney felkészül a következő bukásra, avagy Szénfekete és a 7 magasságában korlátozott partner
Hófehérke pedig "egy jó travi "lesz
Disney felkészül a következő bukásra, avagy Szénfekete és a 7 magasságában korlátozott partner
![]()
![]()
Yup, közben a Disney is cáfolta a dolgot;
“The photos are fake and not from our production. We are currently trying to have the Daily Mail issue a correction.”
!Yup, közben a Disney is cáfolta a dolgot;
“The photos are fake and not from our production. We are currently trying to have the Daily Mail issue a correction.”
Azért a 7-ből 1 törpét össze bírtak szedni, valami hiba van a mátrixban. Viszont az egyik törpe valami gorillaképű nőegyed lett... :ODisney felkészül a következő bukásra, avagy Szénfekete és a 7 magasságában korlátozott partner
![]()
![]()
Olyasmit hallottam, h Musk elérhetővé akarja tenni.Belenéztem a Sound of Freedom ba,
családapaként eléggé felkavaró és elgondolkodtató... Sajna a link már nem létezik.
Ez a film szinte mindenhol tiltòlistás, ennyi pedofil, emberkereskedő lenne vezető beosztásban mindenhol??
Ha rajtam múlna ezt a filmet ingyen vetítenék mindenhol , hónapokon át.
Valaki végignézte már esetleg??
Mindenhonnan a wok fos folyik, ami számítana azt meg nem engedik ezek a ge*ik
Belenéztem a Sound of Freedom ba,
családapaként eléggé felkavaró és elgondolkodtató... Sajna a link már nem létezik.
Ez a film szinte mindenhol tiltòlistás, ennyi pedofil, emberkereskedő lenne vezető beosztásban mindenhol??
Ha rajtam múlna ezt a filmet ingyen vetítenék mindenhol , hónapokon át.
Valaki végignézte már esetleg??
Mindenhonnan a wok fos folyik, ami számítana azt meg nem engedik ezek a ge*ik
Kik állítják ezt?Állítólag nyugaton több moziban is úgy vetítik, hogy magas pozíciójú emberek felvásárolják az összes jegyet, így senki sem tud beülni rá.
Így nem tiltják, de nem is láthatják.
Facebook-os beszámolók megfelelő nembalos csoportokban.Kik állítják ezt?
De akkor legalább a kasszáknál tarol.Facebook-os beszámolók megfelelő nembalos csoportokban.
Nem egy és nem kettő. Volt aki el is ment a moziba és senki se ment be a teltházas vetítésre.
De akkor legalább a kasszáknál tarol.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..