Hófehérke pedig "egy jó travi "leszDisney felkészül a következő bukásra, avagy Szénfekete és a 7 magasságában korlátozott partner
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hófehérke pedig "egy jó travi "leszDisney felkészül a következő bukásra, avagy Szénfekete és a 7 magasságában korlátozott partner
Hófehérke pedig "egy jó travi "lesz
Disney felkészül a következő bukásra, avagy Szénfekete és a 7 magasságában korlátozott partner
Yup, közben a Disney is cáfolta a dolgot;Nem tudom ki az a képen, de nyilvánvalóan nem Rachel Zegler.
Ő Rachel Zegler, ő játssza Hófehérkét:
Yup, közben a Disney is cáfolta a dolgot;
“The photos are fake and not from our production. We are currently trying to have the Daily Mail issue a correction.”
Yup, közben a Disney is cáfolta a dolgot;
“The photos are fake and not from our production. We are currently trying to have the Daily Mail issue a correction.”
Azért a 7-ből 1 törpét össze bírtak szedni, valami hiba van a mátrixban. Viszont az egyik törpe valami gorillaképű nőegyed lett... :ODisney felkészül a következő bukásra, avagy Szénfekete és a 7 magasságában korlátozott partner
Olyasmit hallottam, h Musk elérhetővé akarja tenni.Belenéztem a Sound of Freedom ba,
családapaként eléggé felkavaró és elgondolkodtató... Sajna a link már nem létezik.
Ez a film szinte mindenhol tiltòlistás, ennyi pedofil, emberkereskedő lenne vezető beosztásban mindenhol??
Ha rajtam múlna ezt a filmet ingyen vetítenék mindenhol , hónapokon át.
Valaki végignézte már esetleg??
Mindenhonnan a wok fos folyik, ami számítana azt meg nem engedik ezek a ge*ik
Belenéztem a Sound of Freedom ba,
családapaként eléggé felkavaró és elgondolkodtató... Sajna a link már nem létezik.
Ez a film szinte mindenhol tiltòlistás, ennyi pedofil, emberkereskedő lenne vezető beosztásban mindenhol??
Ha rajtam múlna ezt a filmet ingyen vetítenék mindenhol , hónapokon át.
Valaki végignézte már esetleg??
Mindenhonnan a wok fos folyik, ami számítana azt meg nem engedik ezek a ge*ik
Kik állítják ezt?Állítólag nyugaton több moziban is úgy vetítik, hogy magas pozíciójú emberek felvásárolják az összes jegyet, így senki sem tud beülni rá.
Így nem tiltják, de nem is láthatják.
Facebook-os beszámolók megfelelő nembalos csoportokban.Kik állítják ezt?
De akkor legalább a kasszáknál tarol.Facebook-os beszámolók megfelelő nembalos csoportokban.
Nem egy és nem kettő. Volt aki el is ment a moziba és senki se ment be a teltházas vetítésre.
De akkor legalább a kasszáknál tarol.