[HUN] Toborzás / hadkiegészítés

Szerintem ez egy egész jó videó lett.,már a Honvédségi videókhoz mérten.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Macsek83
Katonás fesztiválprogramok

Toborzó sátorral, katonasportolókkal, airsoft bemutatóval, akadálypályával és szimulátorokkal is találkozhattak a Magyar Honvédség sátránál július 12-15-e között a sukorói EFOTT-on fesztiválozók...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Fehérvárról a parancsnokságokról és a vezérkar egyéb szerveitől mentek legtöbben, de pölö minisztériumból is ment 180+ fő

Ez alátámasztja azt, amit a "srác" mondott: " ... a döntő többsége az elküldötteknek a harcoló alakulatoktól állománya volt..."
Ez az én fordításomban a "...döntö többség..." az 70-85%, ami a "harcolók" arányát jelenti, és alig-valami 15-25%-ot a "Vízfej"-ből :eek: .
"Hurrrááá???" :confused:

Ha csak egy-ezer emberrel "fiatalodott" a Honvédelem már akkor is igaza van, és ez egy nagyon rossz arány, nagyon rossz hír!
Az életem nem rátéve: én ennél az egy-ezer elküldöttnél jóval nagyobb "fiatalításra" emléxem! :oops:

Mennyi is volt?

U.I.: ... de ebben is szeretnék tévedni! :hadonaszos:

U.I. 2.0.: A gusztustalan módon elküldött nyilatkozó még korrektnek nevezhető véleményem szerint, mert rosszat alig mondott, viszont jót meg nem nagyon tudott mondani!
... + a testbeszéde !!! => "Zrínyi-vetítés"! :(

.

Ez alátámasztja azt, amit a "srác" mondott: " ... a döntő többsége az elküldötteknek a harcoló alakulatoktól állománya volt..."
Ez az én fordításomban a "...döntö többség..." az 70-85%, ami a "harcolók" arányát jelenti, és alig-valami 15-25%-ot a "Vízfej"-ből :eek: .
"Hurrrááá???" :confused:

Ha csak egy-ezer emberrel "fiatalodott" a Honvédelem már akkor is igaza van, és ez egy nagyon rossz arány, nagyon rossz hír!
Az életem nem rátéve: és ennél az egy-ezer elküldöttnél nagyobb "fiatalításra" emléxem! :oops:

U.I.: ... de ebben is szeretnék tévedni! :hadonaszos:

U.I. 2.0.: A gusztustalan módon elküldött nyilatkozó még korrektnek nevezhető véleményem szerint, mert rosszat alig mondott, viszont jót meg nem nagyon tudott mondani!
... + a testbeszéde !!! => "Zrínyi-vetítés"! :(

.
Nem. 1000 környékéből 600 vezető szervi volt.

Több mint katona - 3. rész

Lukács Botond hadnagy válogatott birkózóként 2018. január 1-jén csatlakozott a Magyar Honvédség Sportszázadához. Három évvel később került át a katonai rendészethez, s tavaly augusztus 20-án nevezték ki az MH Katonai Rendészeti Ezred Kiképzési Főnökség testnevelési tisztjévé. A katonai pályán és a sport terén egyaránt sok terve van...

Attól még faszság mert a javaslatod a megtartó és toborzóerő utolsó maradék csepjjeit is megszünteti...
(mivel drasztikus fizetésemelés sem kafetériamelés nem lesz) És abban meg nem hiszek, hogy bármiféle üzemeltetővel le tudnának szerződni kedvezményes nyaraltatásra (voltak ilyenek a helyőrségi városokban, kedvezményes katonabérlet a fürdőkbe stb) mivel az összes hasonló idén szűnt meg mert nem tudja fizetni a tárca.
Azért ha katonákkal nyaralsz ott ismerősök vannak, velük bandázol, velük focizol meg futsz reggel, együtt nézed ahogy a gyerek homokot eszik.
Ettől nő az összetartás.
De nekem mindegy, adjunk el mindent, lehetőleg olcsón, csak akkor ne kiabáljunk azokra akik ezt tették 1990-től.

Azért ha katonákkal nyaralsz ott ismerősök vannak, velük bandázol, velük focizol meg futsz reggel, együtt nézed ahogy a gyerek homokot eszik.
Ettől nő az összetartás.
De nekem mindegy, adjunk el mindent, lehetőleg olcsón, csak akkor ne kiabáljunk azokra akik ezt tették 1990-től.
Szerintem valamit félreolvastál mert én az üdülők megtartása mellett kardoskodtam.