[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Nagyon világít.

Alsó képen szinte tökéletes, azzal nem tudom mi bajod. Felsőn meg olyan közel vannak teljesen nyílt terepen hogy nincs az a szín amiben ne tűnne fel egyből.
Nekem se a kedvencem ez a minta a kék meg a világos sárga miatt, nekem a Gidrán első festése tetszett nagyon de ezt se tartom elhibázottnak.

Alsó képen szinte tökéletes, azzal nem tudom mi bajod. Felsőn meg olyan közel vannak teljesen nyílt terepen hogy nincs az a szín amiben ne tűnne fel egyből.
Nekem se a kedvencem ez a minta a kék meg a világos sárga miatt, nekem a Gidrán első festése tetszett nagyon de ezt se tartom elhibázottnak.
Középsz*r.
Minimális változtatással sokkal jobb. A gidránon lévő új teljesen jó lett.

Mert az valami ócska VGA kamerával készülhetett.

Ez valamikor téli/tavaszi kép, ott persze hogy jobban vilâgít a sárga, mostani nyári környezetben azért jobb lehet. Volt kép bakonyi Gidrán vagy Pzh-ról itt vmikor, az egész jó volt.
Nemrég volt is róla szó, hogy a hazai vegetáció az év nagyobb részében, általában nyár közepétől kora tavaszig, jellemzően sárgásbarna.
Viszont a kmw és rheinmetall gépein a sárga túl citromsárgás, az antracit pedig kékes.
Fentebb írtam, hogy kis korrekcióval sokkal jobb eredményt lehet elérni, ahogy a gidránokon is látható.

Ez a két kép ugyanott és ugyanakkor készült, szerintem jól szemléltetik a különbséget

ZM4JIzV.png

NG4oevJ.png

Nem én. Csak kéne egy kép, ahol együtt vannak és még egymást sem árnyékolják, az lenne a valid összehasonlítás.
Ennél validabbat nem tudok rittyenteni a neten fellelhető képeket felhasználva.
A helyszín, a vegetáció és az időpont ugyanaz. Szerintem hatékonyan szemlélteti a különbséget.

Ugyanilyen citromsárga és acélkék.
Szerintem túlzásba viszed a festés jelentőségét. Mint írták lesz rajta Barracuda ami infra-tartományban is rejt (ez a legfontosabb amúgy) + "automata álcázó rendszer" vagyis felverődő sár és por. Nézz meg egy harcjárművet több napos gyakorlat vagy bevetés után: semmit nem fogsz szinte látni az alapszínéből!

Szerintem túlzásba viszed a festés jelentőségét. Mint írták lesz rajta Barracuda ami infra-tartományban is rejt (ez a legfontosabb amúgy) + "automata álcázó rendszer" vagyis felverődő sár és por. Nézz meg egy harcjárművet több napos gyakorlat vagy bevetés után: semmit nem fogsz szinte látni az alapszínéből!
Tudom. Mások meg mást visznek túlzásba.

ha ennyire macerás az RM nek ez a kibaszott toronygyártás fejlesztés hozza ide ez a minimum.... ha nem is a teljes kapacitást annak egy részét de még AZ A KIBASZOTT RCWS SINCS ITTT: MI A FSZ LESSZ TÉVE A LYNXEKRE ÚGY VÓLT HOGY NÁLLUNK GYÁRTOTT RCWS AMI ÁLLJA A 12.5 est minimum.

qva németek... nehogy már itt akarják visszafogni a befektetést... Élő üzlet. kötbért a picsába a nyakukba. nem ezt rendeltük nem így.
alváltozataink tervezése hazai hozzáadott értékkel is hiányzik az üzemmelett már mennie kellene a kutató fejlesztő központnak úgyvólt az elöbb indul mint a gyártás. és ne hozzák a munkaerő dolgot karos tele van diplomással az egész megye meg munkanélkülikkel.

Egyébként volna lehetőség a múltba visszanyúlnunk. Ebben az esetben hasznos volna a hagyományőrzés.
2p9pIUE.png