A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Vót már sajnos!
15 perce rakták fel hogy lett volna már ? :eek:

Szerintem te ezt mondod:
336794641_137872939118278_257002389031356689_n.jpg

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: Luthero and Venom85

Ht oldaláról lekerült a Gidrán is...
Húúú de gáz az angol szöveg, baszki. Mintha valami kisgyerek írta volna, aki még nem fogalmaz rendesen.

Néhol egészen röhejesen hiányzó nyelvtudásrol tesznek tanúbizonyságot:

UNMANNED SYSTEMS
HT DIVISION ZRT. IS WORKING HARDLY TO EQUIP HUNGARIAN DEFENCE FORCES (HDF) WITH BOTH AERIAL AND GROUND UNMANNED SYSTEMS CAPABILITY.

Én hangosan felrohogtem - aki érti, az érti miért... :D

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: cirqle and SilvioD
Húúú de gáz az angol szöveg, baszki. Mintha valami kisgyerek írta volna, aki még nem fogalmaz rendesen.

Néhol egészen röhejesen hiányzó nyelvtudásrol tesznek tanúbizonyságot:

UNMANNED SYSTEMS
HT DIVISION ZRT. IS WORKING HARDLY TO EQUIP HUNGARIAN DEFENCE FORCES (HDF) WITH BOTH AERIAL AND GROUND UNMANNED SYSTEMS CAPABILITY.

Én hangosan felrohogtem - aki érti, az érti miért... :D
Hát figyi igazából tökéletesen leírja a tevékenységüket :D

Nem tudom, mi a zavaros. Igen, van valamennyi pénz, ami fejlesztésre költhető (mondjuk csak papíron fix szám, a kormány úgy pakolgatja a mindeféle alapjaiba a pénzt, ahogy a pillanatnyi kedve tartja). Ebből lehet gazdálkodni. Hiába érvelsz azzal, hogy valami drágábbhoz képest mennyire filléres a Gidrán, ha nem fér bele az aktuális keretbe.
Az, hogy melyik minisztériumből hány milliárdot tudnak ide-oda tologatni, azt max a pénzügyminisztérium látja (azt meg, hogy a "talált" milliárdokat hova lehet rakni, azt meg orbán dönti el), de a költségvetés állapota, a már most brutális hiány, és a takarékossági, megszorító csomagok, amiket csak az elmúlt hónapokban bejelentettek, nem azt mutatják, hogy csak úgy csettintésre elővarázsolnak milliárdokat, amiket aztán új fegyverzet vásárlására költenének.
Srácok! Ezt a brutális hiányt továbbra sem értem, hogy honnan veszitek!

• Tetszik
Reactions: SilvioD