Az mindenkinek szíve joga , hogy miként értékeli! De a halálán valakinek vihogni és örvendezni az beteg dolog !Hát, jobb lett a világ egy kicsit, valljuk be!
Az mindenkinek szíve joga , hogy miként értékeli! De a halálán valakinek vihogni és örvendezni az beteg dolog !Hát, jobb lett a világ egy kicsit, valljuk be!
Hát akkor még nagyobb idióta ha Moszkvába repülget.Közben leszállt a Vnukovói reptéren Prigozsin második gépe. A lezuhant gép roncsai között 8 holttestet találtak(!) Korábban 10 személyről szóltak a hírek, hogy gépen utaztak. Lehet, hogy Prigo átverte őket? Az első gépre volt bejelentkezve és a másodikon utazott?
Még smileyt sem tettem...Az mindenkinek szíve joga , hogy miként értékeli! De a halálán valakinek vihogni és örvendezni az beteg dolog !
Igen, a Wagneros tg csatornák is megerősítették a hírt. De biztosat csak akkor lehet állítani, ha hivatalosan is megerősitik , hogy megtalálták vagy azonosították a holttestét.Vlagyimir Rogov megbízott zaporozsjei orosz kormányzó a helyi volt Wagner harcosokra hivatkozva azt mondta mind Prigo, mind Utkin a fedélzeten voltak és meghaltak
Itt ez naponta többször megtörténik az ukrajnai háború topicban, általában, ha az ukrán erők veszteségei kerülnek terítékreAz mindenkinek szíve joga , hogy miként értékeli! De a halálán valakinek vihogni és örvendezni az beteg dolog !
Ahol rend van, ott rend van!Nem fért ki az ablakon, így az egész gépet leszedték ?
https://liveuamap.com/en/2023/23-august-russian-media-according-to-preliminary-data-an
A "Russia 24" állami csatorna NEM erősítette meg Prigozhin halálát, amint azt számos forrás lehozta![]()
IL RUSSO
Yevgeny Prigozhin died - state TV channel Rossiya 24. This is the first official confirmation of the deatht.me
Teli van likakkal a gép szárnya, csak nem valaki lelütte?![]()
IL RUSSO
Yevgeny Prigozhin died - state TV channel Rossiya 24. This is the first official confirmation of the deatht.me
Majd ha Pirogozsin maga nyilatkozik, hogy meghalt, akkor hiszek neki!Igen, a Wagneros tg csatornák is megerősítették a hírt. De biztosat csak akkor lehet állítani, ha hivatalosan is megerősitik , hogy megtalálták vagy azonosították a holttestét.
Nálunk régen így kommentálták a kommunista párt túl magasra törő majd "balesetben tragikus hirtelenséggel elhunyt" áldozatainak sírkövére:Ahol rend van, ott rend van!
Én ilyen költői szimbólumként jégcsákányt tippeltem volna de majd csak mondjuk jövőre vagy később egy afrikai villában.A medve nem játék!
Sem kívülről,sem belülről.
A mostani legfelső vezetés ezt tudatja is minden külső,és belső ellenséggel,nincs kongresszusi meghallgatás,vádemelés,baszakodás.
Megjegyzem, Oroszország csak így maradhat fent,sok száz éve akarják megszüntetni,feldarabolni,leigázni,szétszankciózni,csak, hogy rátehessék a mancsukat az ott található kincsekre.
Ez üzenet befelé is, kifelé is:figyelünk,látunk,nem felejtünk,nem bocsájtunk meg az árulóknak.
A szakács elbaszta,smo idején,katonaként, szembefordult,a legfelső katonai vezetéssel,le is lőtt valamilyen állami repcsit,vagy koptert,látszólag kiegyeztek vele,aztán mégsem.
Mát többször írtam,Putyin, és csatolt részei ,ex kgb iskola,türelmesek,kitartóak,számítóak,és kegyetlenek,halálosak mint a kígyó.
Azt kell mondjam helyesen,hiszen az Orosz világ, az Orosz Birodalom a tét,nem hibázhatnak akkorákat mint elődeik,az utóbbi 150-200 év borzasztó áldozatokat követelt tőlük, szerintem Putyin óta komolyabban veszik a közel,és a távolabbi jövőt,kisímítják maguk előtt az utat.
Az elhunytak myugodjanak békében,a többi, helyi hülye meg okuljon.
Én ilyen költői szimbólumként jégcsákányt tippeltem volna de majd csak mondjuk jövőre vagy később egy afrikai villában.
A farokrész srapnel mentes és ahogy a Rybar írja a szárnyakon lévő lyukak keletkeztettek a becsapódáskor. Külön nyugger kiegészítés, hogy esetleges üzemanyagtankba rejtett robbanóanyag aktiválása során isTeli van likakkal a gép szárnya, csak nem valaki lelütte?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..