[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Viszont úgy látszik a szavának sem lehet hinni.
Putyin egy EX KGB-s profi aki mellesleg sakk nagymester is ! Meg mondta árulóknak nincs bocsánat! Akkor kellett egy alku , hogy ne legyen belső fegyveres harc ! De az az alku amit fenyegetéssel indítanak az csak rövid életű mindig! Prigónak nem lett volna szabad meglépnie azt a felvonulást ! Sajnálom mint embert de ez várható volt! 2Pac Mondta "Tisztelj mindenkit de ne bízz senkibe !" !

Közben leszállt a Vnukovói reptéren Prigozsin második gépe. A lezuhant gép roncsai között 8 holttestet találtak(!) Korábban 10 személyről szóltak a hírek, hogy gépen utaztak. Lehet, hogy Prigo átverte őket? Az első gépre volt bejelentkezve és a másodikon utazott?

Közben leszállt a Vnukovói reptéren Prigozsin második gépe. A lezuhant gép roncsai között 8 holttestet találtak(!) Korábban 10 személyről szóltak a hírek, hogy gépen utaztak. Lehet, hogy Prigo átverte őket? Az első gépre volt bejelentkezve és a másodikon utazott?
Hát akkor még nagyobb idióta ha Moszkvába repülget.

• Tetszik
Reactions: tarzaan
Vlagyimir Rogov megbízott zaporozsjei orosz kormányzó a helyi volt Wagner harcosokra hivatkozva azt mondta mind Prigo, mind Utkin a fedélzeten voltak és meghaltak
Igen, a Wagneros tg csatornák is megerősítették a hírt. De biztosat csak akkor lehet állítani, ha hivatalosan is megerősitik , hogy megtalálták vagy azonosították a holttestét.

Hát mit vártatok? Azt majd hogy az Orosz vezetés becsicskul azt egy ejnye bejnyével le tudják az egészet? Ez egy tipikus likvidáljuk a seggfejet lépés volt ami figyelmeztetés is egybe mindenkinek! Így packáz a górévvalnme megsülsz 3000 méteren! És igazuk van, mert aki egyszer félre baszik az másodjára is megteszi!!!

A "Russia 24" állami csatorna NEM erősítette meg Prigozhin halálát, amint azt számos forrás lehozta

Valójában az adásban csak idéztek már ismert információkat a PMC "Wagner" vezetőjének jelenlétéről a lezuhant repülőgép utasainak listáján.

• Tetszik
Reactions: fishbed and nyugger
A medve nem játék!
Sem kívülről,sem belülről.
A mostani legfelső vezetés ezt tudatja is minden külső,és belső ellenséggel,nincs kongresszusi meghallgatás,vádemelés,baszakodás.
Megjegyzem, Oroszország csak így maradhat fent,sok száz éve akarják megszüntetni,feldarabolni,leigázni,szétszankciózni,csak, hogy rátehessék a mancsukat az ott található kincsekre.
Ez üzenet befelé is, kifelé is:figyelünk,látunk,nem felejtünk,nem bocsájtunk meg az árulóknak.
A szakács elbaszta,smo idején,katonaként, szembefordult,a legfelső katonai vezetéssel,le is lőtt valamilyen állami repcsit,vagy koptert,látszólag kiegyeztek vele,aztán mégsem.
Mát többször írtam,Putyin, és csatolt részei ,ex kgb iskola,türelmesek,kitartóak,számítóak,és kegyetlenek,halálosak mint a kígyó.
Azt kell mondjam helyesen,hiszen az Orosz világ, az Orosz Birodalom a tét,nem hibázhatnak akkorákat mint elődeik,az utóbbi 150-200 év borzasztó áldozatokat követelt tőlük, szerintem Putyin óta komolyabban veszik a közel,és a távolabbi jövőt,kisímítják maguk előtt az utat.
Az elhunytak myugodjanak békében,a többi, helyi hülye meg okuljon.

A medve nem játék!
Sem kívülről,sem belülről.
A mostani legfelső vezetés ezt tudatja is minden külső,és belső ellenséggel,nincs kongresszusi meghallgatás,vádemelés,baszakodás.
Megjegyzem, Oroszország csak így maradhat fent,sok száz éve akarják megszüntetni,feldarabolni,leigázni,szétszankciózni,csak, hogy rátehessék a mancsukat az ott található kincsekre.
Ez üzenet befelé is, kifelé is:figyelünk,látunk,nem felejtünk,nem bocsájtunk meg az árulóknak.
A szakács elbaszta,smo idején,katonaként, szembefordult,a legfelső katonai vezetéssel,le is lőtt valamilyen állami repcsit,vagy koptert,látszólag kiegyeztek vele,aztán mégsem.
Mát többször írtam,Putyin, és csatolt részei ,ex kgb iskola,türelmesek,kitartóak,számítóak,és kegyetlenek,halálosak mint a kígyó.
Azt kell mondjam helyesen,hiszen az Orosz világ, az Orosz Birodalom a tét,nem hibázhatnak akkorákat mint elődeik,az utóbbi 150-200 év borzasztó áldozatokat követelt tőlük, szerintem Putyin óta komolyabban veszik a közel,és a távolabbi jövőt,kisímítják maguk előtt az utat.
Az elhunytak myugodjanak békében,a többi, helyi hülye meg okuljon.
Én ilyen költői szimbólumként jégcsákányt tippeltem volna de majd csak mondjuk jövőre vagy később egy afrikai villában.