A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

sVZ8ghA.png
köszönöm a telefonomról nem tudtam elküldeni.
Bobó is ott volt a kincsemben!

• Hűha
Reactions: perceptron
  • a pz magyar verzióban van vízforraló és klíma !!!! :D

Örülök, hogy nem adjuk alább a briteknél!

https://index.hu/tudomany/til/2019/05/14/tank-masodik-vilaghaboru-nagy-britannia-teafozo/
A fiúk tisztába vannak, hogy pár éven belül történik valami, éssssss egyöntetüen biztosak voltak benne, hogy nem az oroszok ellen kell menniük ha menniük kell!!! :rolleyes:
Ha még eszembe jut leírom.
Örülök, hogy ezzel is tisztában vannak.
Viszont akkor érthetetlen, higy miért nem újítjuk fel es modernizáljuk a BTR-80-asokat es a T-72-eseket.

Örülök, hogy nem adjuk alább a briteknél!

https://index.hu/tudomany/til/2019/05/14/tank-masodik-vilaghaboru-nagy-britannia-teafozo/

Örülök, hogy ezzel is tisztában vannak.
Viszont akkor érthetetlen, higy miért nem újítjuk fel es modernizáljuk a BTR-80-asokat es a T-72-eseket.
na ehhez ők kisfiúk voltak erről egyik se tudott semmit. Viszont ezektől az új eszközöktől nagyon csillogott a szemük!!
Viszont ha elolvastad mit írtam m zárolt d 20 ok is előkerültek ls párhuzamosan nyomják a tüzérképzést ergo építenek egy nagyon erős magot legalább is elkezdték. ;)

na ehhez ők kisfiúk voltak erről egyik se tudott semmit. Viszont ezektől az új eszközöktől nagyon csillogott a szemük!!
Viszont ha elolvastad mit írtam m zárolt d 20 ok is előkerültek ls párhuzamosan nyomják a tüzérképzést ergo építenek egy nagyon erős magot legalább is elkezdték. ;)
Mennyi m-zárolt d-20 van?

2019-ben még volt! :D
A MH még máig van...a fél honvédség az egyelőre: AK-63, PKM, BTR, D20, T-72 stb.
Majd ha már csak Kecelen lehet őket látni és van helyettük más, akkor lehet majd örülni.
Naa ez az! Ez még csak látványpékség, de néha még arra sem futja. Jó lenne ha lenne erőforrás a gyártás és beszerzés felgyorsítására...Amúgy valamiért olyan érzésem van hogy Mo-nak sokkal nagyobb tartaléka van SZU cuccokból és lőszerekből mint gondolnánk csak nem köt(het)ik az orrunkra

Naa ez az! Ez még csak látványpékség, de néha még arra sem futja. Jó lenne ha lenne erőforrás a gyártás és beszerzés felgyorsítására...Amúgy valamiért olyan érzésem van hogy Mo-nak sokkal nagyobb tartaléka van SZU cuccokból és lőszerekből mint gondolnánk csak nem köt(het)ik az orrunkra
Kezifegyberből és lőszerből kegyetlen sok van mèg. Főleg lőszerből.

Egyébként mi ez a huszáros dolog? Ők most a honvédség állományába tartoznak?
Protokolláris díszelgésre eddig is voltak, nem? Vagy hagyományőrzők?
Mire használják őket?

Ez volt a bejelentett nagy visszahozása a huszárságnak?

Azt hittem harcolókra fogják ráaggatni az elnevezést, de legalább újaabb és újabb alegységeket hoznak létre.