Érdekes történetet vázoltál fel. Nagyon is. Mert a 3. tatai zlj, amennyiben feláll és a másik 2 is rendben van, lesz. Akkor elméletileg ez azt jelenti, hogy ezen alegységek harcjárműve a Lynx. Vagy lehet olyan szervezés, hogy 2 zlj Lynx, 1 zlj., gumikerekes. De ez nem olyan életképes szerintem. Bár a mai katonák ezt már jobban értik, mi a módi most. Az is kérdés, hogy a 3 zlj szervezetű, mert így van megadva most, Hódmezős alegység mivel lesz felszerelve. 1 zlj, a Lynx , vagy 2 zlj . ? Mert mindenre a most megrendelés alatt lévő mennyiség nem lesz elég. Tovább nem tudjuk mivé lesz Debrecen, csak aztr hogy ott is elméletileg lesz 3 zlj., lövész ? Azoknak mi lesz ? Valamint a belengetett további zlj. szervezetű önálló alakulatok mit tudnak majd alkalmazni ?
Nem értem a nagy titkolózást ezen a téren (sem).
Ha én katonának szeretnék állni, akkor érdekelne hol lesznek új alakulatok, és mire számíthatok ott, vagy a már meglévőknél.
Pzh 2000-el, vagy HX L60-al fogom csapatni, vagy nekem csak d20 jut. Lynx-el indulhatok rohamra, vagy btr-ben fogok megrohadni, esetleg rábablatón?
Lesz nekem is jó fizum, vagy lecsúszok róla, mert betelik minden lynx-es hely?
Tervezzek-e felszerelni, vagy sem, mert nem tudok róla, hogy lesz laktanya a közelemben?
Ugyanez kattogna a fejemben, ha öreg katona volnék.
Én is megérdemlem az új vasat, vagy csak a kiváltságos újak? Lesz nekem is jó fizum 15 év szolgálattal, vagy csak a kezdő lynx-es őrvezetőnek.
Az adófizető is joggal kérdezheti, milyen lesz a honvédség a belepumpált sok ezer milliárd után?