[HUN] Embraer KC-390 Millennium

Embraer-inaugurates-first-flight-simulator-for-the-KC-390-Millennium.jpg

Amúgy ezeknek meg lesz oldva a tarolása vagy csillag garázs lesz?
Az ekkora gépek a világon mindenütt csilaggarázsban állnak, nem hinném, hogy lesz nekik hangár. Max karbantartásra, de őszintén szólva 2 gépre az nem lenne túl gazdaságos, ha tudják vinni az ACE-hez.

0:40 környékén látszik egy másik KC-390-es is a miénk mögött. Valaki látta rendesen mi van az oldalára írva a pilotafülke után?
arról semmit nem lehet leolvasni, de szerintem az is mi gépünk lehet: gyakoralatilag párhuzamosan készül a kettő, mert mind a kettő jövőre érkezik a tervek szerint.

arról semmit nem lehet leolvasni, de szerintem az is mi gépünk lehet: gyakoralatilag párhuzamosan készül a kettő, mert mind a kettő jövőre érkezik a tervek szerint.
Erre gondoltam én is, hogy két gépünk készül párhuzamosan és nem is lenne ördögtől való gondolat, hogy egyszerre készüljenek. De annyira gyors a vágás, és rövöd időre látszik csak, de nekem olybá tünik, hogy az is a miénk.

Erre gondoltam én is, hogy két gépünk készül párhuzamosan és nem is lenne ördögtől való gondolat, hogy egyszerre készüljenek. De annyira gyors a vágás, és rövöd időre látszik csak, de nekem olybá tünik, hogy az is a miénk.
A színe nagyon hasonló és ha nem is egyszerre de pár hónap különbséggel érkezhetnek majd.

Remélem Formosa1 nem robbantja fel őket leszállítás előtt... :cool:

• Vicces
Reactions: Pocok75 and arcas
0:40 környékén látszik egy másik KC-390-es is a miénk mögött. Valaki látta rendesen mi van az oldalára írva a pilotafülke után?
A színe nagyon hasonló és ha nem is egyszerre de pár hónap különbséggel érkezhetnek majd.

Remélem Formosa1 nem robbantja fel őket leszállítás előtt... :cool:

Egyikotok sem nyert:

image.png

Az a másik gép 0:40-nél portugál lesz.
Mobilon kiválasztva a 2160p-s videóminőséget és belenagyítva szépen kiolvasható a Portuguesa felirat.
720KC390portuguesa.jpg

Az a másik gép 0:40-nél portugál lesz.
Mobilon kiválasztva a 2160p-s videóminőséget és belenagyítva szépen kiolvasható a Portuguesa felirat.
720KC390portuguesa.jpg

Egyikotok sem nyert:

image.png

Így már egyértelmű, hogy portugál. Abban a felbontásban ahogy néztem, csak egy paca volt felirat helyén.