Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jol latszik itt is, hogy egyszerre harom MIllenium keszul a csarnokban...
Huh, jól felment az ára, szerencse, hogy ezt is berendeltuk... Akkor ha eladnak azt a hasznalt 200F-et, az is drágább lenne, de akkor max két masik Millennium jönne ki belőle - igaz, már 4 géppel is elégedett lennék.
Már volt 3xNa! Egy kis fedélzeti műszer próba jöhet?
Eredetileg idén télen kellett volna jönnie az elsőnekA már megvásárolt brazil szállítógépek mikor érkeznek meg?
"2024 első negyedévében. Egyébként amióta vettünk ezekből a KC–390-es gépekből, több európai ország is így tett, Hollandia például kilencet is vásárolt."
Eddig mintha Q2-t mondtak volna...
Remélem csak egy ; maximum!3-6 hónapra a következő!A már megvásárolt brazil szállítógépek mikor érkeznek meg?
"2024 első negyedévében. Egyébként amióta vettünk ezekből a KC–390-es gépekből, több európai ország is így tett, Hollandia például kilencet is vásárolt."
Eddig mintha Q2-t mondtak volna...
A 390-asenk evakuációkban is részt kell venni ezért kell tudnia leszállni pl. a csádi sivatag közepén ha olyan gyorsan kellene majd onnan is elhúzni mint Kabulból...Ez jó kérdés! A teszteket láttam videón de hazait nem. De tudom hogy a KC-390 eseket is reszben ezért választottuk: rövid kifutó és kb. mindenhol mindenféle körülmények közt felszáll leszáll
Tudom! Mentési feladatokra lesz kialakitva (az airbus helik közt is lesz ilyen) az egyik a kettőből.A 390-asenk evakuációkban is részt kell venni ezért kell tudnia leszállni pl. a csádi sivatag közepén ha olyan gyorsan kellene majd onnan is elhúzni mint Kabulból...
Na,ha valami nincsen kevés az a reptér, max használatba kell venni.Tudom! Mentési feladatokra lesz kialakitva (az airbus helik közt is lesz ilyen) az egyik a kettőből.
Amíg még nem tudtam, hogy már rázósabb/meredekebb missziókat is vállalnák (pl. a franciák oldalán afrikában) fel is b.szott, hogy ezek meg a gripeneket is képesek lesznek mentésre kialakitani és vörös keresztet festeni rá.
Amúgy stratégiai szempontból (kevés reptér, kis légtér, nehezen védhető könnyű célpont) nálunk egyszerűen ez a célszerű: tökön-babon, télen-nyáron, bárhol bármikor, rövid kifutón vagy helyből fel és leszállás.
A medical unit az kb egy mission kit, bármelyikbe belemegy.Tudom! Mentési feladatokra lesz kialakitva (az airbus helik közt is lesz ilyen) az egyik a kettőből.
Amíg még nem tudtam, hogy már rázósabb/meredekebb missziókat is vállalnák (pl. a franciák oldalán afrikában) fel is b.szott, hogy ezek meg a gripeneket is képesek lesznek mentésre kialakitani és vörös keresztet festeni rá.
Amúgy stratégiai szempontból (kevés reptér, kis légtér, nehezen védhető könnyű célpont) nálunk egyszerűen ez a célszerű: tökön-babon, télen-nyáron, bárhol bármikor, rövid kifutón vagy helyből fel és leszállás.
Tudom! Mentési feladatokra lesz kialakitva (az airbus helik közt is lesz ilyen) az egyik a kettőből.
A medical unit az kb egy mission kit, bármelyikbe belemegy.
Tudom! Mentési feladatokra lesz kialakitva (az airbus helik közt is lesz ilyen) az egyik a kettőből.
Na,ha valami nincsen kevés az a reptér, max használatba kell venni.
Helyből meg a helikopter száll fel.