Kuruc.info - A cél Németország megszüntetése
És ezzel együtt Európa megsemmisítése abban az értelemben, ahogyan azt korábban ismertük.
Az ilyen felveteseknel mindig eszembe jut nemetorszag kapcsan, hogy ha most ennyire "tonkre kell tenni", akkor minek hagytak egyaltalan egyesulni?![]()
Kuruc.info - A cél Németország megszüntetése
És ezzel együtt Európa megsemmisítése abban az értelemben, ahogyan azt korábban ismertük.kuruc.info
Hogy a nyugat megmutassa mennyire szuperek!kapcsan, hogy ha most ennyire "tonkre kell tenni", akkor minek hagytak egyaltalan egyesulni?
A Bayer vette meg, de csak mikor már a 100 milliós perek folytak a Monsanto ellen, amiket aztán el is buktak, mert - dobpergés... meglepő módon - rákkeltő a gyomirtójuk.anno a BASF megvette a Monsantot -> engem meglepett, hogy az amik hagytak

Az pont fordítva volt. Sokmilliárd dolláros kártérítési perek voltak folyamatban a Monsanto ellen, amit a sok rákkeltő szemete miatt indítottak ellene. Na de mégsem hagyahatták, hogy az amerikai nagytőkések kárt szenvedjenek, uh előszedték a megszállt országok gazdagabbikát, megparancsolták nekik, hogy meg kell venni, azok megvették és konkrétan következő héten jött is az ítélethirdetés, amit akkor már a német kellett kifizessen, mert az övé volt a cég, a Bayeré.anno a BASF megvette a Monsantot -> engem meglepett, hogy az amik hagytak

Beteg világ: Magukat kutyának tartó elmebetegek tüntettek Németországban (Videó)

vau vauNem mertem megnézni a videót.
![]()
Veszettség elleni oltásuk megvan? Ha nincs, akkor nem szabad kiengedni őket az utcára.Beteg világ: Magukat kutyának tartó elmebetegek tüntettek Németországban (Videó)
Vajon van összefüggés...?Beteg világ: Magukat kutyának tartó elmebetegek tüntettek Németországban (Videó)
Nekem van egy fasza 50kg-os domináns kanom, az végigfedezné mindet, miközben én sírnék a röhögéstőlNem mertem megnézni a videót.
![]()
!
), felirt antibiotikumot. Diagnozis: hugyhólyaggyulladás.Egy hét múlva kell megint menni ellenőrzésre, addigra meglesznek egyes laboratóriumi vizsgálatok Is. A vizsgálat azért tartott eddig, mert a doki mindent beirt a rendszerbe.

A Bayer vette meg, a BASF meg megkapta a Bayer egy részét.anno a BASF megvette a Monsantot
Húgyhólyag-gyulladás? Más néven felfázás? Itt a háziorvosos (vagy akárki) ír valami bogyót és meggyógyul, ha nagyon tudományos akar lenni, vagy ismétlődik gyakran akkor küld vizeletet tenyésztésre. Minek ehhez egyből urológus, x óra várakozás meg 45 perc vizsgálat meg toronyóra lánccal?A Kronen Zeitung hire a bécsi kórházakban való állapotokról nem tűnik reprezentativnak.
Ma voltam egy ismerőssel ( tolmácsolni) a hietzingi kórházban az urológiai osztály járóbeteg részlegénél. (Ambulanz).
Nem volt időpontunk, igy várnunk kellett 2 órát. 10-kor voltunk ott, előttünk volt 6 pàciens, aztán folyamatosan jöttek betegek időpontra. 12-kor utolsóként kerûltünk sorra, de ezt megmondták, amikor bejelentkeztünk. A doki 45 percet vizsgálódott(akkor kimentem), felirt antibiotikumot. Diagnozis: hugyhólyaggyulladás.Egy hét múlva kell megint menni ellenőrzésre, addigra meglesznek egyes laboratóriumi vizsgálatok Is. A vizsgálat azért tartott eddig, mert a doki mindent beirt a rendszerbe.
WC tiszta. WC-papir, papirtörlő és folyékony szappannal ellátva. Egy árva migráns sem volt, látszott, hogy Hietzing egy jobbfajta környék. Szóval csak pozitivat tudok mondani.
Gondolom nem úgy menetek oda,hogy közölték az orvossal a kórképet. Rohadt egyszerű,nem tudta mi a gond,és ott megmondták.Húgyhólyag-gyulladás? Más néven felfázás? Itt a háziorvosos (vagy akárki) ír valami bogyót és meggyógyul, ha nagyon tudományos akar lenni, vagy ismétlődik gyakran akkor küld vizeletet tenyésztésre. Minek ehhez egyből urológus, x óra várakozás meg 45 perc vizsgálat meg toronyóra lánccal?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..