Kuruc.info - A cél Németország megszüntetése
És ezzel együtt Európa megsemmisítése abban az értelemben, ahogyan azt korábban ismertük.
kuruc.info
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az ilyen felveteseknel mindig eszembe jut nemetorszag kapcsan, hogy ha most ennyire "tonkre kell tenni", akkor minek hagytak egyaltalan egyesulni?Kuruc.info - A cél Németország megszüntetése
És ezzel együtt Európa megsemmisítése abban az értelemben, ahogyan azt korábban ismertük.kuruc.info
Hogy a nyugat megmutassa mennyire szuperek!kapcsan, hogy ha most ennyire "tonkre kell tenni", akkor minek hagytak egyaltalan egyesulni?
A Bayer vette meg, de csak mikor már a 100 milliós perek folytak a Monsanto ellen, amiket aztán el is buktak, mert - dobpergés... meglepő módon - rákkeltő a gyomirtójuk.anno a BASF megvette a Monsantot -> engem meglepett, hogy az amik hagytak
Az pont fordítva volt. Sokmilliárd dolláros kártérítési perek voltak folyamatban a Monsanto ellen, amit a sok rákkeltő szemete miatt indítottak ellene. Na de mégsem hagyahatták, hogy az amerikai nagytőkések kárt szenvedjenek, uh előszedték a megszállt országok gazdagabbikát, megparancsolták nekik, hogy meg kell venni, azok megvették és konkrétan következő héten jött is az ítélethirdetés, amit akkor már a német kellett kifizessen, mert az övé volt a cég, a Bayeré.anno a BASF megvette a Monsantot -> engem meglepett, hogy az amik hagytak
Beteg világ: Magukat kutyának tartó elmebetegek tüntettek Németországban (Videó)
Beteg világ: Magukat kutyának tartó elmebetegek tüntettek Németországban (Videó)
Nem vicc...ez a mai Németország. Ezer kiskutya-fetisiszta gyűlt össze Németországban, hogy üvöltsék a holdat, és követeljék, hogy vegyék őket komolyan.Berlinben a Potsamer Platz pályaudvaron össz...www.vadhajtasok.hu
vau vauNem mertem megnézni a videót.
Veszettség elleni oltásuk megvan? Ha nincs, akkor nem szabad kiengedni őket az utcára.Beteg világ: Magukat kutyának tartó elmebetegek tüntettek Németországban (Videó)
Nem vicc...ez a mai Németország. Ezer kiskutya-fetisiszta gyűlt össze Németországban, hogy üvöltsék a holdat, és követeljék, hogy vegyék őket komolyan.Berlinben a Potsamer Platz pályaudvaron össz...www.vadhajtasok.hu
Vajon van összefüggés...?Beteg világ: Magukat kutyának tartó elmebetegek tüntettek Németországban (Videó)
Nekem van egy fasza 50kg-os domináns kanom, az végigfedezné mindet, miközben én sírnék a röhögéstől !Nem mertem megnézni a videót.
A Bayer vette meg, a BASF meg megkapta a Bayer egy részét.anno a BASF megvette a Monsantot
Húgyhólyag-gyulladás? Más néven felfázás? Itt a háziorvosos (vagy akárki) ír valami bogyót és meggyógyul, ha nagyon tudományos akar lenni, vagy ismétlődik gyakran akkor küld vizeletet tenyésztésre. Minek ehhez egyből urológus, x óra várakozás meg 45 perc vizsgálat meg toronyóra lánccal?A Kronen Zeitung hire a bécsi kórházakban való állapotokról nem tűnik reprezentativnak.
Ma voltam egy ismerőssel ( tolmácsolni) a hietzingi kórházban az urológiai osztály járóbeteg részlegénél. (Ambulanz).
Nem volt időpontunk, igy várnunk kellett 2 órát. 10-kor voltunk ott, előttünk volt 6 pàciens, aztán folyamatosan jöttek betegek időpontra. 12-kor utolsóként kerûltünk sorra, de ezt megmondták, amikor bejelentkeztünk. A doki 45 percet vizsgálódott(akkor kimentem ), felirt antibiotikumot. Diagnozis: hugyhólyaggyulladás.Egy hét múlva kell megint menni ellenőrzésre, addigra meglesznek egyes laboratóriumi vizsgálatok Is. A vizsgálat azért tartott eddig, mert a doki mindent beirt a rendszerbe.
WC tiszta. WC-papir, papirtörlő és folyékony szappannal ellátva. Egy árva migráns sem volt, látszott, hogy Hietzing egy jobbfajta környék. Szóval csak pozitivat tudok mondani.
Gondolom nem úgy menetek oda,hogy közölték az orvossal a kórképet. Rohadt egyszerű,nem tudta mi a gond,és ott megmondták.Húgyhólyag-gyulladás? Más néven felfázás? Itt a háziorvosos (vagy akárki) ír valami bogyót és meggyógyul, ha nagyon tudományos akar lenni, vagy ismétlődik gyakran akkor küld vizeletet tenyésztésre. Minek ehhez egyből urológus, x óra várakozás meg 45 perc vizsgálat meg toronyóra lánccal?