Az hogy Te mit látsz, az nem számít. A hit, az a lényeg!Hát én már láttam irgalmatlan dagonyákban mászni azt a gépet. De mindegy.

Az biztos, hogy jó nehéz és ez korlátozó tényező mindenkèppen.Az hogy Te mit látsz, az nem számít. A hit, az a lényeg!![]()
Az hogy Te mit látsz, az nem számít. A hit, az a lényeg!![]()
vagy mégis ...Így van. Ha erősen hiszel benne akkor csökken a talajnyomás
(Jah nem XD)

Célzás ez? És hogy fogják hívni, Dohnányi?
Inkább MH Németh Szilárd 1. Pacaldandár...Szakácsdandár?

Inkább MH Németh Szilárd 1. Pacaldandár...![]()
Sziszit csak lánctalpas alváz bírná el szerintem...És szerinted lánctalpas vagy gumikerekes önjáró gulyáságyúkat vegyenek?

Lebuktam kedves barátaim.Nos , mintha a miniszterelnök döntene a Párduc és a next gen. témában , lehet hogy már itt is van a fórumon.

Jó sok szabdidőd van fórumozni főni, hallod-e!Lebuktam kedves barátaim.![]()

Hamár így az álcád semmisé lett , bár nem illik más nevében beszélni , de szerintem a többiek is kiváncsiak a next beszerzésekre?Lebuktam kedves barátaim.![]()
V
Valami múzeumba kerülnek?
Ha 1000 óra repülési idő maradt bennük, akkor az jó magyar évi <100 óra felhasználással 10 év élettartam.V
Valami múzeumba kerülnek?
Szakértőket kérdezem, akkor most a Merkava is hulladék sz@r mert hullanak mint a legyek??? Mert tudjuk hogy a Leo2 már be lett rakva abba a fiókba, mondjuk az egy oroszok elleni hadjáratban hullik, ez a csodajármű meg a biciklis/toyotas dzsigók gyújtogatják RPG-vel.... most akkor mivan itt?? Negan t@k@n szúrta már magát e miatt??![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..