T-90

Én sem láttam a rakétát szóval jah, de szépen elkapta a lőszert bármi is volt.
Az egyik képkockán látszik egy Stugna-P szerű ATGM, ami az oldalába vágódik - legalábbis Red Effect szerint...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az egyik képkockán látszik egy Stugna-P szerű ATGM, ami az oldalába vágódik - legalábbis Red Effect szerint...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Az a baj amit kikockáz simán lehet a nyomvályú kiszáradt széle is. Szóval nem vagyok biztos a Stugna teóirában.

Ahogy kijött a mezőről,keresztezni akarta az utat,akkor futott aknára,ez nagyot szólt,feltépte volna a leót is,onnan meg kande batyu a gépnek,meg a kezelőknek is.
A kérdés nem az, hogy feltép-e egy harckocsi haspáncélját egy ekkora akna, hanem azt, hogy mi marad utána a harckocsiból.

A kérdés nem az, hogy feltép-e egy harckocsi haspáncélját egy ekkora akna, hanem azt, hogy mi marad utána a harckocsiból.

Remélem nincsenek illúzióid. Egy EFP-s mágneses akna robbanása után egyik harckocsi sem marad harcképes, és a személyzet is jó eséllyel meghal. Nem csak a repeszelés miatt, hanem azért is, mert az EFP ütötte nem kicsi lyukon a küzdőtérbe is beáramlik a robbanás keltette túlnyomás....

Remélem nincsenek illúzióid. Egy EFP-s mágneses akna robbanása után egyik harckocsi sem marad harcképes, és a személyzet is jó eséllyel meghal. Nem csak a repeszelés miatt, hanem azért is, mert az EFP ütötte nem kicsi lyukon a küzdőtérbe is beáramlik a robbanás keltette túlnyomás....
Tegnap még azon ment a vita, hogy ATGM vagy akna, ma már az akna típusát is tudod... Láttunk már nagyon sok aknára futott Leopard 2-t, de olyat még nem ami az atomjaira robbant. Na ez a különbség.

Tegnap még azon ment a vita, hogy ATGM vagy akna, ma már az akna típusát is tudod...

Most kezdhetjük elölről a gyógypedagógiát, de a videót ide én tettem be először, Kriss egy nappal később. És én már akkor leírtam, hogy valószínűleg mágneses AT akna. Nyugodtan lapozz vissza ;)

Láttunk már nagyon sok aknára futott Leopard 2-t, de olyat még nem ami az atomjaira robbant. Na ez a különbség.

Egyrészt amiket láttunk főleg lánctalppal futottak aknára. N+1 ugyan ilyen eset volt T-64/72/80/90 tankokkal. Pont ugyan annyi bajuk lett.
Ami meg valószínűleg ehhez hasonló aknára futott, abban meg mindenki meghalt, a lemezek szétnyílva és a tank szarrá égve. Micsoda különbség XD
Remélem eljutunk oda, hogy a porrá éget Leók bezzeg milyen javithatóak, és a hamuvá éget ukri személyzet milyen könnyen kimosható belőle.... LOL

P6FWSPgMK80.jpg

HPcT_sIvG9A.jpg

_K9qzXFBWnM.jpg

KviM5icTGj8.jpg

A B3-akon van,meg talán a T80-akon is,fejlesztettek hozzá kis páncéllapokat,mintegy prizmasor úgy vannak,meg lelóg róla a háló,kis golyókkal,még kérdezte is valaki,hogy így hogy lőnek a géppityuval.

Amint a terepen kikapnám a harckocsit, első dolgom lenne megszabadulni attól a kócerájtól.

Egyetlen egy harckocsinak, sem az oroszoknak, sem a Challenger-nek, sem a Merkavának nem áll jól a tyúkketrec.

• Vicces
Reactions: Pogány