Igen fentebb írtam, hogy én sem láttam rakétát vagy bármit, csak több helyen is ezt láttam írva mellé.Előző oldalon tettem be a videót. Szerintem mágneses AT aknára futott. Azonnal berobbant a lőszer.
ATGM-nek nyoma sincs a videón.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen fentebb írtam, hogy én sem láttam rakétát vagy bármit, csak több helyen is ezt láttam írva mellé.Előző oldalon tettem be a videót. Szerintem mágneses AT aknára futott. Azonnal berobbant a lőszer.
ATGM-nek nyoma sincs a videón.
Igen fentebb írtam, hogy én sem láttam rakétát vagy bármit, csak több helyen is ezt láttam írva mellé.
teliverte a töltőautomatát a kumulatív sugár gondolom.Érdemes megnézni a videón, hogy amikor robban, előrefelé a hasa alól csap ki egy brutális láng és utána/közbe kapcsol űrprogramra a harckocsi.
teliverte a töltőautomatát a kumulatív sugár gondolom.
Az egyik képkockán látszik egy Stugna-P szerű ATGM, ami az oldalába vágódik - legalábbis Red Effect szerint...Én sem láttam a rakétát szóval jah, de szépen elkapta a lőszert bármi is volt.
Az a baj amit kikockáz simán lehet a nyomvályú kiszáradt széle is. Szóval nem vagyok biztos a Stugna teóirában.Az egyik képkockán látszik egy Stugna-P szerű ATGM, ami az oldalába vágódik - legalábbis Red Effect szerint...
A kérdés nem az, hogy feltép-e egy harckocsi haspáncélját egy ekkora akna, hanem azt, hogy mi marad utána a harckocsiból.Ahogy kijött a mezőről,keresztezni akarta az utat,akkor futott aknára,ez nagyot szólt,feltépte volna a leót is,onnan meg kande batyu a gépnek,meg a kezelőknek is.
A kérdés nem az, hogy feltép-e egy harckocsi haspáncélját egy ekkora akna, hanem azt, hogy mi marad utána a harckocsiból.
Tegnap még azon ment a vita, hogy ATGM vagy akna, ma már az akna típusát is tudod... Láttunk már nagyon sok aknára futott Leopard 2-t, de olyat még nem ami az atomjaira robbant. Na ez a különbség.Remélem nincsenek illúzióid. Egy EFP-s mágneses akna robbanása után egyik harckocsi sem marad harcképes, és a személyzet is jó eséllyel meghal. Nem csak a repeszelés miatt, hanem azért is, mert az EFP ütötte nem kicsi lyukon a küzdőtérbe is beáramlik a robbanás keltette túlnyomás....
Tegnap még azon ment a vita, hogy ATGM vagy akna, ma már az akna típusát is tudod...
Láttunk már nagyon sok aknára futott Leopard 2-t, de olyat még nem ami az atomjaira robbant. Na ez a különbség.
A tegnapi grammar nazi-skodásod után ma én jövök. Mutass egy olyan tankot, ami atomjaira robbant szét.Láttunk már nagyon sok aknára futott Leopard 2-t, de olyat még nem ami az atomjaira robbant.
A drónzavaró kütyü miatt nem raknak rájuk ketrecet?
Az ATGM-et nem tudja zavarni.A drónzavaró kütyü miatt nem raknak rájuk ketrecet?
A tyúkketrec az valami standard / kötelező cucc ?
A B3-akon van,meg talán a T80-akon is,fejlesztettek hozzá kis páncéllapokat,mintegy prizmasor úgy vannak,meg lelóg róla a háló,kis golyókkal,még kérdezte is valaki,hogy így hogy lőnek a géppityuval.