(Érdekesnek tűnik, de sajnos előfizetéses a cikk.)
Gas turbine AGT 1500 (KPz M 1 Abrams): View of the two oil coolers (left: turbine oil and main gear oil cooler, right: auxiliary gear oil cooler) next to the exhaust gas outlet of the turbine in the middle; The power consumption of the mechanically driven fan wheels is only 74 kW (= 7%) of the turbine's nominal power (Source: Author archive)
A szovjet/ukrán Merkava terve,Object 488.Egyesk szerint utólagos kitaláció-de a szovjet-orosz páncélos teoretikusok már a 60as évek óta vágyakoznak egy gyalogságot is szállitani tudó tankra.....Szóval szerintem legalábbis koncepcióterv szinten létezhetett
T80UD elemeire alapszik,55 tonnás,és persze orrmotoros (6TD).3 fős személyzet mellet 6 fős deszantot terveztek bele.És megléptél (volna) azt,amit szerintem a Merkaván is meg kellet volna lépni a vizhütéses motor bevezetésekor.Hátra vitték a hűtőt.
Ahogy az ukrajnai háborúban modern harcjárművek tömegeit semmisítik meg robbanószerrel felszerelt filléres kínai drónok, jogosan merülhet fel a szemlélőben az a feltételezés, hogy a tankok ideje leáldozott: egyszerűen nem éri meg ezeket az eszközöket a modern harctérre küldeni. A fegyvergyárak...
Úgy néz ki, orosz hadmérnökök egy kis csapata elkezdett azon dolgozni, hogy működőképessé varázsolják a Szovjetunió egyik legnagyobb, legnehezebb harckocsi-prototípusát, az Objekt 260 néven is ismert JSz-7-est.
www.portfolio.hu
Video a cikkben, nem találtam neki jobb topikot,ha van tegyék át a T. moderátorok.