"...A hegemonia meg sosem volt orokre, Kinarol 30 eve tudjuk, hogy fel fog jonni, semmi meglepo nincs benne. Viszont a nemzetkozi kereskedelem alapvetoen a szabad hajozas elvere epul, a mai jogallas 1994 ota van ervenyben, es annak a mai napig a US Navy a szavatoloja, senki mas..."Allandoan ez a kis orszagok onnon fontossaganak koros tulertekelese...
FYI az amerikaiak vastagon szarnak a vilag tobbi reszere addig, amig otthon megelnek.
Ez az egesz 20+ eves szarkavaras egy alapvetoen (ukran-orosz-lengyel zsido hatteru) neocon mafia ugykodese a State Dept meg a DoD berkeiben, vagy 30 eve, a military-industrial complex parazitaival kez a kezben. Iraki cirkusz is reszben az volt, az ukran meg teljes egeszeben az. Az amerikaiak meg qrvara unjak, hogy ok finanszirozzak ezeknek az inbred ortodox zsidoknak a bosszuhadjaratait meg nagyzasi maniajat.
Ha szuksegesse valna, akkor Amerika letorli mind Irant, mint EK a terkeprol, de mivel ezek nem mennenek vesztesegek nelkul, ezert nem ez az elso valasztas, logikusan (ti. meg ha sok is a nemgoj neocon a State Dept, Amerika nem Izrael, a kozhangulat diktal, nem a hadsereg meg par cionista elmebeteg.)
A hegemonia meg sosem volt orokre, Kinarol 30 eve tudjuk, hogy fel fog jonni, semmi meglepo nincs benne. Viszont a nemzetkozi kereskedelem alapvetoen a szabad hajozas elvere epul, a mai jogallas 1994 ota van ervenyben, es annak a mai napig a US Navy a szavatoloja, senki mas.
Ha jól rémlik, akkor talán Ursula tette be a Közel-Kelet topikba ezt a -szerintem - kiváló írást.
Többek szerint hosszú, de én a székbe ragadva olvastam végig.
Talán te is olvastad.

Izrael - Földvári Tamás blogja
A jelenleg zajló izraeli háború globális szempontból való vizsgálata.
www.foldvaritamas.hu
Türelmetleneknek a " Tengeri hatalom – Szárazföldi hatalom" fejezet, ami az általam kiemelt idézetre reagál.
UI: nem ajánlom, hogy csak azt olvassátok el.
Tessék szépen végig olvasni!
Akikről kiderül, hogy nem olvasták el rendesen (mert továbbra is hülyeségeket firkálnak - ez nem neked szól acorn - azokkal legközelebb röpdogát íratok!