P
Pogány
Guest
Ez egy Type-10 a képen.Én is...
![]()
Ez egy Type-10 a képen.Én is...
![]()
És tényleg öregszemEz egy Type-10 a képen.

ki is az a ficko aki az orosz ukrán háború elött egy távolkeleti katonaoi körzetbe elkezdett tetőcsomagtartókat aplikáltatni a rendelkezésére álló harckocsi állományra? és ki volt az a katonája aki nyilatkozott is mint ötletgazda ? (nem volt mérnök a munkályuk sem volt a legkifinomúltabb de az eszük jó irányba járt.)Ez, az aminek gondolom, vagy rosszul látom?:
Ez a nap ellen van kb, álcázásban segíthet még talán (2. poszt is erre utal).Ez, az aminek gondolom, vagy rosszul látom?:
Igen, de ez gyárilag lenne ilyen? Mert ilyet még nem láttam.Ez a nap ellen van kb, álcázásban segíthet még talán (2. poszt is erre utal).
Ahogy a második képet nézem, semmi truvaj nincs bennük, kb rá vannak akasztva a páncélon lévő fülekre.Igen, de ez gyárilag lenne ilyen? Mert ilyet még nem láttam.
A Type-10-es átütése 548 mm KE.
Tételezzük fel, hogy a Type-10-es páncélzata kb. 600 mm KE.
Ez talán elég a 3BM60 ellen a fő elemeken. (600 mm KE)
A kínai DTC-10-es 680 mm KE-t tud. Ez a potenciális ellenfél.
A kompozit páncélzat tömege a tornyon 1940 kg, a testen 2680 kg.
Ezek a kompozit tömbök kibírják a saját Type-10-es típusú nyílnak a találatát kb. 200 méterről.*
A kötényezésekkel pedig oldalról bírja a 35 mm-s gépágyúk találatát a harckocsi.
A harckocsinál lecserélték az öreg JM33-as (DM33 licenc) lövedéket , és most a Type-10-est használják.
Ennek átütése 2 km-en 548 mm RHA. (Szemben a JM33 általuk mért 460 mm-es értékével)
0 méterre a JM33 APFSDS átutése viszont 800 mm !!!

A Type 10-hez nem valami saját fejlesztésű lőszert csináltak? (aminek az adatai természetesen szigorúan titkosak?)A japán JM33-as az a német DM33 licence. Fent olvashatod az eredeti Japán teljesítmény mérés adatait, a képen a svéd mérés a DM33-ra.
Ne higgy el irreális butaságokat amiket a neten összehordanak![]()
A Type 10-hez nem valami saját fejlesztésű lőszert csináltak? (aminek az adatai természetesen szigorúan titkosak?)
)Videó a tank belsejéből angol felirattal;
Nem rossz.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..