Hú, már azt hittem máshová küldesz....Épp most akartam ide átmásolni, de akkor menjen csak mindenki oda.

Vannak...Egyik kérdés: Vannak-e már drónjaik?
Mármint a Honvédségnek, csak elírtam. És mintha aktív védelemről beszélne a Leo2A7HU-val kapcsolatban.Vannak...
Annak is van pl skylark 3...Mármint a Honvédségnek, csak elírtam. És mintha aktív védelemről beszélne a Leo2A7HU-val kapcsolatban.
Szerintem itt arra gondol, hogy megjött pár db heron drónEgyik kérdés: Vannak-e már drónjaik?
Leo a7-be a + az aktív védelmi rendszert jelentiVannak benne új infók?
Ennyi faszságot egy kupacon!Leo a7-be a + az aktív védelmi rendszert jelenti
orosz ukrán háborúban a Leopárdból élve száll ki a legénység míg a t-72 vagy a fölött sorozatból ha páncéltörő kapja el akkor nem
Elkezdtük az izraeli vaskupola rendszer felépítését Magyarország felett.
Saját érdek: drón, EW harc képesség mélységi tűzcsapás.

Csádba viszünk ki helikoptert isLeo a7-be a + az aktív védelmi rendszert jelenti
orosz ukrán háborúban a Leopárdból élve száll ki a legénység míg a t-72 vagy a fölött sorozatból ha páncéltörő kapja el akkor nem
Elkezdtük az izraeli vaskupola rendszer felépítését Magyarország felett.
Saját érdek: drón, EW harc képesség mélységi tűzcsapás.
Annak is van pl skylark 3...
Én a másik részre gondoltam: Olcsó drónok beszerzését rendelte el és be is érkeztek.Szerintem itt arra gondol, hogy megjött pár db heron drón
Kis dronokra kell gondolni amivel az ukránok dolgoznak semmi extra azonban előre lépés hogy nem evek múlva jutott eszükbe ezÉn a másik részre gondoltam: Olcsó drónok beszerzését rendelte el és be is érkeztek.
Pl. a Leopárdokról is mondott érdekes dolgokat, hogy mit kértünk, mitől lett HU-változat. De szerintem van benne még sok kis apróság.Vannak benne új infók?
Ja, 4:34 A TIGRISEK itt vannak... Na ehhez szóljatok hozzá. Először azt hittem rosszul hallok.Pl. a Leopárdokról is mondott érdekes dolgokat, hogy mit kértünk, mitől lett HU-változat. De szerintem van benne még sok kis apróság.

Anyagilag meg se érezné a jelenlegi költségvetés annak a pár ezer új lövésznek a megjelenését.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..