[HUN] Gestamen fegyverek

A végtelenségig kitartanak a gestamen mellett? Ha szar lesz, ha még 10 év kell mekik?
Nincs az a pont, amikor veszünk minimi licenct?

Számomra két furcsaság tűnt fel a modellen: két hordfogantyú, alacsony elnyújtott rakasz.
Remélem, hogy olyan soha nem lesz.

Az egyik a hordfogantyú, a másik a fegyvercső-csere fogantyúja. o_O
Hogy miért van a gázdugattyú felül, az rejtély...

LXhjhLx.png
QezWfvY.png

Miért raknak +1 hordfoggantyút az irányzó síkba? Mi a péknek kellett a rakasz elé azt a kiálló dildót tenni a picatinny sínnel?
A hordfogantyú ha elengedés elfordul.
Ez egy pkm-en is így van.
Mivel nem látni hagyományos irànyzèkot az optika meg fölötte átlát majd.

A kiálló sín a rakasz elött meg valószínű első markolattal meg bipodnak van, hogy menet közben vagy állva is lehessen használni ne a rakaszt keljen fogni.
Bipod nèlkül meg nem nagyon van GPU.

• Tetszik
Reactions: Nemerson
A hordfogantyú ha elengedés elfordul.
Ez egy pkm-en is így van.
Mivel nem látni hagyományos irànyzèkot az optika meg fölötte átlát majd.

A kiálló sín a rakasz elött meg valószínű első markolattal meg bipodnak van, hogy menet közben vagy állva is lehessen használni ne a rakaszt keljen fogni.
Bipod nèlkül meg nem nagyon van GPU.
Nem szokás külön hordfoggantyút tenni rá, a csövön lévő 2 az 1-ben. A bipodot pedig a gázdugattyú foglalatára teszik, amennyiben az normálisan az a cső alá kerül. A nyílt irányzékról lemondani szerintem hülyeség.
Ez mind igaz a pkm-re, minimi-re, evolys-ra.

• Tetszik
Reactions: Nemerson
Nem szokás külön hordfoggantyút tenni rá, a csövön lévő 2 az 1-ben. A bipodot pedig a gázdugattyú foglalatára teszik, amennyiben az normálisan az a cső alá kerül. A nyílt irányzékról lemondani szerintem hülyeség.
Ez mind igaz a pkm-re, minimi-re, evolys-ra.
Igen de itt a gázdugattyú a cső fölött van. Így hordfogantyú hordfogantyúkènt használni nem lenne ideális.

Nem azt mondtam hogy jó, csak próbalom a kèp alapján èrtrlmet találni rá.
+ súly,+ dolog ami elakad, drágabb.

Nyílt irányzèk nèlkül azèrt kèszültek már fegyverek. Lehet a sínre lehet rakni utólag. De szerintem is hülyesèg, nem tart semmiből rakni rá