Csapatpróba széria.3:15-nél azt mondja hogy a golyószóró szériagyártása már folyik?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csapatpróba széria.3:15-nél azt mondja hogy a golyószóró szériagyártása már folyik?
az ilyenkor hány darab kb.? 20-30?Csapatpróba széria.
Remélem, hogy olyan soha nem lesz.A végtelenségig kitartanak a gestamen mellett? Ha szar lesz, ha még 10 év kell mekik?
Nincs az a pont, amikor veszünk minimi licenct?
Számomra két furcsaság tűnt fel a modellen: két hordfogantyú, alacsony elnyújtott rakasz.
A hordfogantyú ha elengedés elfordul.
Miért raknak +1 hordfoggantyút az irányzó síkba? Mi a péknek kellett a rakasz elé azt a kiálló dildót tenni a picatinny sínnel?
20-30 karalábéaz ilyenkor hány darab kb.? 20-30?
Tojásos karalábé! Felér egy RPG-vel!20-30 karalábé
Nem szokás külön hordfoggantyút tenni rá, a csövön lévő 2 az 1-ben. A bipodot pedig a gázdugattyú foglalatára teszik, amennyiben az normálisan az a cső alá kerül. A nyílt irányzékról lemondani szerintem hülyeség.A hordfogantyú ha elengedés elfordul.
Ez egy pkm-en is így van.
Mivel nem látni hagyományos irànyzèkot az optika meg fölötte átlát majd.
A kiálló sín a rakasz elött meg valószínű első markolattal meg bipodnak van, hogy menet közben vagy állva is lehessen használni ne a rakaszt keljen fogni.
Bipod nèlkül meg nem nagyon van GPU.
Igen de itt a gázdugattyú a cső fölött van. Így hordfogantyú hordfogantyúkènt használni nem lenne ideális.Nem szokás külön hordfoggantyút tenni rá, a csövön lévő 2 az 1-ben. A bipodot pedig a gázdugattyú foglalatára teszik, amennyiben az normálisan az a cső alá kerül. A nyílt irányzékról lemondani szerintem hülyeség.
Ez mind igaz a pkm-re, minimi-re, evolys-ra.
Ha szabadon választhatnál, melyik lenne az?Kell a rajnak egy olyan közvetlen támogató fegyver, amit magával tud vinni.
A Gestamen biztosan nem.Ha szabadon választhatnál, melyik lenne az?
MINIMI, Maximi, EVOLYS, MG4/5?Gestamen?
Magyar katonának magyar fegyvert.A Gestamen biztosan nem.
A Gestamen felhozható egy elfogadható szintre?A Gestamen biztosan nem.
szerintem innen még senki nem probálta hogy véleményyezni tudjaA Gestamen felhozható egy elfogadható szintre?
Tényleg jóval szarabb, mint a többi típus, amit írtam?
Semmi sem lehetetlen. És igen.A Gestamen felhozható egy elfogadható szintre?
SokkalA Gestamen felhozható egy elfogadható szintre?
Azért ugye nem várnak a Gestamenre a végtelenségig?
Hallottál már a NER kifejezèsről?Azért ugye nem várnak a Gestamenre a végtelenségig?
Csak van egy olyan dátum ami után azt mondják, hogy dobjuk a Gestament és veszünk valami bevált típust...
Te tudod a kormányváltás dátumát?Azért ugye nem várnak a Gestamenre a végtelenségig?
Csak van egy olyan dátum ami után azt mondják, hogy dobjuk a Gestament és veszünk valami bevált típust...