A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Mert az előzőek mit csináltak?! Mindig azt halljuk, hogy Viktor nincs megelégedve és lassú a folyamat! Ha nincs pénz mi a szart vár?!
belekezdhetne a kispénzes projektekbe.

pl 10 milliárdot kioszthatna kis helyőrségek renoválására
10 milliárdért simán vehetne aknákat... tudom majd ha az RM gyár de még tervezési fázisba sincs akna de arról sincs hír hogy nézegetnénk azokat
10 milliárdból egy csomó helyőrséget nyithatna a területvédelemnek
10 milliárdból 1000+ os kézi páncélelhárító eszközt beszerezhetne
10 milliárdból annyi logisztikai és műszaki eszközt szerezhetne be ami csomagba bőven 100+ eszközt jelentene

és még sorolhatnám és ez itt 50 milliárd összesen ami azért nem akkora pénz főleg ha a 100 milliós vászon üzemanyagtároló medencéket vagy a 150 milliós paragrafus kereső programot veszem alapul...

Pedig kézenfekvő lenne!
Nincsenek megfelelő eredmények a toborzással. Az ő projektje a nagy pénz, sok jelentkező.
Reprezentálni tud. Angolul is megoldja.
Ne fesd már az ördögöt a falra! :confused:

Szerintem egy Áderhez hasonló megbízható kádert fognak oda rakni, aki nem követ el ilyen "bakikat"...
Amúgy Kati helyett alapból Kövért akarta annó Orbán a hírek szerint csak ő nem vállalta.

De azt nem neki köszönhetjük csak az ő neve alatt futott a projekt!
sok mindent nem hagyott jóvá de nagyon sok mindenre adott utasítást. Én dolgoztam neki és neki be. Tudom hogy sokmindent visszadobtak ami ma szükséges lenne de nagyonsok mindent kiírt és volt arra is példa hogy nem vólt kírva beadtuk és el lett fogadva.