De vajon mi lesz a váltótípus?
Követjük a németeket a Patria 6x6, Fuchs Evo, Pandur Evo hármasról kerül ki a nyertes?
Vagy török APC lesz?

De vajon mi lesz a váltótípus?
Követjük a németeket a Patria 6x6, Fuchs Evo, Pandur Evo hármasról kerül ki a nyertes?
Vagy török APC lesz?

Arma2?
Arma2?
Lehet Pars Alpha is felőlem.
Utóbbi kérdésedre én sem tudom a választ.Nemtetszik?Nembaj.Van másik!
![]()
![]()
Megjegyzem,hogy az Alpha a Mbombe 8 konstrucióját másolja.....
És azt is el kéne elöbb dönteni,hogy akkor mi most egy kerekes GYHJ-t,vagy egy általános célú PSZH-t keresünk?
Alapvetően nékem az a problémám,hogy úgy viselkedünk,mintha lenne pénzünk akármire.Pedig nincs.Utóbbi kérdésedre én sem tudom a választ.
Pl. mit szánunk Debrecenbe? A Lynx mellett lesz ott APC/ kerekes IFV?
Tatán lesz APC/kerekes IFV a Lynx mellett? Kaposvár?
Nyilván vegyesen kellenének:Nemtetszik?Nembaj.Van másik!
Megjegyzem,hogy az Alpha a Mbombe 8 konstrucióját másolja.....
És azt is el kéne elöbb dönteni,hogy akkor mi most egy kerekes GYHJ-t,vagy egy általános célú PSZH-t keresünk?
Remélhetőleg a HITRON már sosem kap zöld pipát - bár úgy tűnik Pappi még nem tett le róla ha benne van a preziben.
Az is drága. Egy olcsó nagy tömegben üzemeltethető kerekes platform kell.Hitron helyett jöhetne a Boxer
Az is drága. Egy olcsó nagy tömegben üzemeltethető kerekes platform kell.
Mekkora mennyiségre volna szükségünk?Az is drága. Egy olcsó nagy tömegben üzemeltethető kerekes platform kell.
Sokra.Nem csak lövészszállitónak,hanem mindenféle eszközhordozónak,céljárműnek is kellene.Mekkora mennyiségre volna szükségünk?
Arma II vagy partria?Az is drága. Egy olcsó nagy tömegben üzemeltethető kerekes platform kell.
Arma 1Arma II vagy partria?
Ez az, amit az észtek is rendeltek?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..